Žreb za U21 Euro: Srbija u najslabijem šeširu, možemo u grupu sa Hrvatima, Francuzima…

Srbija Austrija U21

Posle mečeva baraža za U21 Evropsko prvenstvo znaju se svi učesnici takmičenja, a pri žrebu Srbija će biti u poslednjem šeširu.

U baražu su Poljaci pobedili Portugal, a Austrija je bila bolja od Grčke i tako je kompletirano 12 timova koji idu na smotru najboljih mladih fudbalera na Starom kontinentu.

KLADI SE NA SRPSKI FUDBAL

U prvom šeširu su domaćin Italija, Nemačka i Engleska, s tim što je sigurno da će Italija biti žrebana u Grupu A. Drugi šešir čine Danska, Francuska i Španija, dok je u trećem šeširu šest ekipa.

Osim Srbije tu su Hrvatska, Belgija, Poljska, Rumunija i Austrija. S obzirom da se žreb održava tako da se žrebaju po jedna ekipa iz prva dva šešira i dve iz trećeg to znači da Srbija može da bude u grupi sa bilo kojim timom.

Srbija je kvalifikacije za Evropsko prvenstvo završila bez poraza, pošto je u prvih osam mečeva zabeležila pobede, a onda je remizirala u poslednja dva meča.

FUDBAL UŽIVO – NAJBOLJE KVOTE!

Od svih učesnika Eura “Orlići” su dva puta igrali sa Austrijom, jednom su remizirali a jednom pobedili. U ovim kvalifikacijama najbolji strelac Srbije bio je Luka Jović sa sedam golova, a uz to je imao četiri asistencije. Uz njega glavni igrači ovog tima su Andrija Lutovac i Danilo Pantić kao i A reprezentativci Andrija Živković, Saša Lukić i Nemanja Radonjić.

Evropsko prvenstvo se održava u Italiji i San Marinu od 16. do 30. juna 2019. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime