ODE U GLUMCE! Ibrahimović stopama Zidana i Parkera, uskoro na filmskom platnu!

zlatan ibrahimović-glumac-asterik i obeliks-film
Ibrahimovć menja posao (Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Gledamo ga na fudbalskom terenu, na festivalima, a uskoro ćemo i na filmskom platnu. Zlatan Ibrahimović u bioskopima – uskoro!

Ibrahimović je dobio ulogu rimskog legionara u filmu “Asteriks i Obeliks, srednje carstvo”, koji će biti premijerno prikazan tokom 2022. godine, prenosi “L’Ekip”.

Nedavno je Ibrahimović potvrdio informaciju da će se uskoro oprobati i kao glumac, mada nije otkrio o kakvoj tčano ulozi se radi i o kom filmu.

Snimanje filma bilo je planirano još prošle godine u Kini, ali je na kraju moralo da bude odloženo zbog situacije sa pandemijom korona virusa. Za tako nešto više nema prepreka, pa će se Ibrahimović naći u ovom filmu.

Inače, mnogi nisu zaboravili da su se nekada na filmskom platnu pojavljivali i Zinedin Zidan, Toni Parker, Ameli Morezmo…

Pa, što ne bi i Ibrahimović?

“Derbi ćemo pamtiti po tome što se Grof Božović oženio!”

OBAVEZNO POGLEDAJTE: TOP 10 NAJBOLJIH POKER IGRAČA NA SVETU | PART 2 | Meridian Sport TV

 

4 KOMENTARA

  1. Sjajno!Zlatan je izuzetan lik,svestran,sarmantan i harizmatican!Apsolutno ce odigrati ulogu kakvu god da dobije,savrseno…A posto je rec o Asteriksu i Obeliksu bice to neka komicna,sjajna i zabavna kakva njemu lezi….

  2. Verujem da će biti odlican kakvu god ulogu dobio , mnogo poznatih licnosti pa i sportista lepo se snašlo u mnogobrojnim ulogama , njega bih ubacio u nekog predatora da glumi 😄

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime