IZ PRVE RUKE: Partizan i Obradović – da ili ne?

željko obradović-partizan
Obradovića čeka težak posao u Partizanu! (FOTO: Peđa Milosavljević/Starsport)

Malo-malo pa mediji povezuju Željka Obradovića i Partizan, a ta tema je posebno aktuelna od kako su crno-beli u problemima, a srpski stručnjak bez angažmana.

Obradović je bez posla otkad je 2020. godine posle sedmogodišnjeg mandata napustio istanbulski Fenerbahče, a da li je vreme za Partizan?

– Ideja je da se vratim, samo da vidim da li će neko da se seti da postoji trener Željko Obradović. Desile su se neke privatne stvari, kovid, ali odmorio sam se, napunio sam baterije… Meni je važno da to bude vezano za motivaciju. Motiv znači da ste predani, a ako niste predani i spremni da radite, onda bolje ne ulaziti u priču – ispričao je Željko Obradović za N1.

Mnogi navijači Partizana nadaju se da bi trofejni trener u sledećoj sezoni mogao da preuzme tim iz Humske.

dino rađa-željko obradović
Da li će Obradović doći u Partizan? (FOTO: Fenerbahce Beko)

– Pojavile su se informacije, pričao sam sa klubovima. Partizan je klub koji volim, gde sam počeo, tu sam proveo najlepše godine. Tu sam stekao mnogobrojne prijatelje… Ljudi će uvek pričati, a ja sam rekao da ću odluku o tome gde ću nastaviti da radim doneti krajem juna, u dogovoru sa porodicom i nekim ljudima do čijeg mišljenja mi je stalo – izjavio je Obradović i dodao:

– Nikakve pregovore nisam vodio ni sa kim. Imam čoveka koji mi vodi pregovore, on mi donese informaciju o klubu, i ja posle toga sednem sa ljudima. Ako sam uspeo da procenim da mi je interesantno, sednem i pričam sa ljudima. Ako ne, onda ne pričam, jednostavno ne želim da oduzimam vreme ljudima. Znaćemo za dvadesetak dana – pojasnio je slavni trener.

VUJOŠEVIĆ POTPUNO ISKRENO: Nisam primetio Jokića, skauti su rekli da je debeo!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Lazar Tufegdžić: Nadam se da cu od ovog leta igrati za Galatasaraj! | Sport Fokus EP07

 

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime