Bivši predsednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić pohvalno je govorio o poslovanju i igrama beogradske Crvene zvezde.

Nekada alfa i omega prvaka Hrvatske smatra da će taj tim ponovo odbraniti titulu šampiona, a onda je uporedio „Modre“ sa crveno belima iz Beograda.

-Jasno sam i javno rekao da ne bih želeo da Zvezdu izvučemo u Evropi. Ne želim Zvezdu protiv sebe, želim Zvezdu pored sebe. I neka Zvezda napreduje, ja sam njihov navijač i navijač svih klubova s ovih prostora. Utakmica Dinama i Zvezde bila bi neizvesna, odlučivale bi nijanse- izjavio je Zdravko Mamić.

Razgovor sa novinarima nije mogao da prođe a da bivši funkcioner Dinama iz Zagreba ne spomene svoje kritičare.

-Puno puta sam pokazao da ne gledam svoj interes nego da podmećem svoja široka leđa za interese Dinama. Mene možete gaziti koliko hoćete, ali kad krenete na Dinamo, ja nemam kočnice i uvek ću reagovati. Sećam se kad sam za vreme rata putovao u inostranstvo, govorio da sam Hrvat. Ljudi nisu imali pojma pa bih rekao da je to bivša Jugoslavija. Znali su za Jugoslaviju, ali su govorili: To su idioti, ubijaju se, kolju se.’ Ali kad bismo došli do Šukera i Bobana, onda su znali o čemu pričamo- zaključio je Zdravko Mamić.

“Magija” se vraća u Crvenu zvezdu: Katai konačno može da igra!

Obavezno pogledajte:Košarkaški kviz | EUROLEAGUE #07 | Testiraj znanje! POGODI KOŠARKAŠA

5 KOMENTARA

  1. bar neko ima da svom komsiji zeli bobro,Mamic je iskren,i da ima vise takvih mnogo bi bolji odnos bio medju nama Srbima i Hrvatima,na srecu sportisti se postuju medjusobno i daju podrsku jedno drugima nebitno koje su nacionalnosti,sve je to politika napravila da danas sve ovako izgleda

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime