U Bačkoj Palanci završeno je Ekipno i pojedinačno prvenstvo Srbije i Vojvodine u kajaku. Četvrtog dana takmičenja na programu su bile finalne trke u konkurenciji kadeta i seniora na sve tri distance.

Predsednik Kajakaškog saveza Srbije, Mirko Nišović, zadovoljan je organizacijom na „Tikvari“:

Bačka Palanka uspela je uz pomoć lokalne samouprave, Kajakaškog saveza Vojvodine i Kajakaškog saveza Srbije da organizuje prvenstvo države u sve četiri kategorije. Izuzetno sam zadovoljan organizacijom, a zadovoljan sam i onim što su ostvarili naši takmičari jer su svi radili u svojim klubovima i izuzetno smo zadovoljni onim što smo ovde videli naglašava  Nišović.

 Sa druge strane selektor reprezentacije u sprintu, dr Pavle Jovanov iskoristio je nacionalni šampionat za dodatan trening.

Samim tim što na ovom takmičenju učestvuje toliko dece je pokazatelj da i reprezentacija i srpski kajak ide u dobrom smeru. Drago mi je što smo u ovoj godini koja je bila izazovna uspeli da organizujemo ovo takmičenje koje je poslednja provera pred definitivan sastav seniorske ekipe – zadovoljan je selektor za sprint, dr Pavle Jovanov.

KAJAK Srbija ima vicešampiona sveta i novu vizu za Tokio

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PAPAGAJ POGODIO OMONIA – CRVENA ZVEZDA | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #13

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime