ZMAJEVI NA ISPITU: Voždovac gostuje Partizanu

nemanja milojević-voždovac
Voždovac gostuje Partizanu (FOTO: FK Voždovac)

Voždovac u trećem kolu nacionalnog prvenstva očekuje jedno od najtežih gostovanja u sezoni – ekipi Partizana.

Ovo je prva prilika da se vidi koliko može ovaj mladi sastav Zmajeva i od čega su sazdani. Sa druge strane, Aleksandar Stanojević je sa svojim timom uigrao sastav koji izgleda dominantno i igra samouvereno na oba polja, u Ling long Super ligi Srbije, ali i u evropskim kvalifikacijama.

– Želeo bih da čestitam svim našim klubovima koji nastupaju u evropskim ligama na prolazu u sledeće kolo, to je velika stvar za srpski fudbal -započinje Predrag Rogan, šef stručnog štaba Voždovca.

Uloga favorita se ne dovodi u pitanje, ali ni mladi Zmajevi ne odlaze na ovo gostovanje bez ambicije.

– Partizan je apsolutni favorit, i to ne samo što je u pitanju Partizan koji igra na svom terenu, već zbog utiska koji je ostavio na početku sezone, kako u prvenstvu, tako i u Evropi. Gol razlika 9:0, u skoru od četiri pobede, govore o tome u kakvoj je formi ekipa Aleksandra Stanojevića kome čestitam jer je najzaslužniji za to – kaže Rogan i dodaje:

– U ovu utakmicu kao i u svaku ulazimo sa ambicijom da napravimo rezultat, da napredujemo kao tim. Za megdan Partizanu, potrebna je hrabrost, odlučnost kao i da naš intenzitet igre bude na visokom nivou kako bismo odgovorili protivniku na njihov način igre – jasan je Rogan.

ZVANIČNO: Partizan ostao bez napadača!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Vladimir Kuzmanović: Optužili su me da sam sina ubacio u reprezentaciju! | Sport Fokus S1EP15

 

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime