Vojvodina je doputovala u Tursku, gde će u narednih 15 dana sprovesti glavni deo priprema za narednu polusezonu.

Posle dvočasovnog čarter leta od Beograda do Antalije, pri čemu su u avionu bili zajedno sa fudbalerima Čukaričkog, crveno-beli su autobusom došli do Beleka. Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović je odlučio da na pripreme krene 28 fudbalera, a to su:

golmani: Nikola Simić, Nemanja Toroman, Goran Vukliš i Željko Brkić.

defanzivci: Nikola Andrić, Mladen Devetak, Aranđel Stojković, Vladimir Kovačević, Siniša Saničanin, Veljko Jelenković, Stefan Đorđević, Slavko Bralić, Marko Bjeković, Milan Majstorović i Đorđe Đurić.

vezni igrači: Nikola Drinčić, Bogdan Mladenović, Mirko Topić, Petar Bojić, Dejan Zukić, Miljan Vukadinović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski, Uroš Kabić, Miodrag Gemović i Veljko Simić

napadači: Nemanja Čović i Momčilo Mrkaić.

Oni će u narednih 15 dana raditi sa stručnim štabom koji čine: šef Nenad Lalatović, pomoćni treneri Dragan Šarac i Vidak Bratić, trener golmana Milan Jovanić, kondicioni treneri Aleksandar Janković i Saša Semeredi, doktor Vladimir Čolaković, fizioterapeuti Goran Marijan, Nemanja Mijić i Marijan Ciganović, ekonomi Nemanja Jotanović i Dragan Vasić i sekretar Dragomir Vukićević.

Osim igrača i članova stručnog štaba, ekspediciju FK Vojvodina u Beleku čine još i predsednik kluba Dragoljub Samardžić, član UO Slobodan Milutinović, sportski direktor Milan Kosanović, upravnik FC “Vujadin Boškov” Mladen Kukić, PR menadžer Miloš Subotin i fotograf Jelena Grlić.

“Stara dama” će tokom boravka u Beleku odigrati šest prijateljskih mečeva i to protiv turskog Altaja (16. januar), ukrajinske Zorje (19. januar), slovenačke Mure (22. januar), bugarske Slavije (25. januar) i ruskih klubova Lokomotiva Moskva B (27. januar) i Akmat Grozni (28. januar).

Crveno-beli će već danas popodne odraditi prvi trening, a sa radom nastavljaju sutra, za kada su predviđena dva treninga. Vojvodina će u Turskoj boraviti do 29. januara, za kada je planiran povratak u Novi Sad.

Polusezonu u Super ligi Srbije, Vojvodina je završila na trećem mestu sa 42 boda. Crvena zvezda ima 53, a Partizan 44. U uvodnom kolu (20.) prolećnog dela sezone, ekipa Nenada Lalatovića ugostiće TSC.

VREMEPLOV: Srbija na novoj turneji, a kako je bilo na prethodnim (VIDEO)

Obavezno pogledajte: REAL MADRID vs CRVENA ZVEZDA | Meridian NBA Predictor #26 | @Beki

11 KOMENTARA

  1. promene u upravi Vojvodine su donele pozitivne razultate,sad je sve lakse,igraci su zadovoljniji,ima para i za pripreme ne samo za plate,samo tako neka nastave

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime