NEVIĐENI SKANDAL Volkov gurao sudiju i bacao klupu u sred utakmice! (VIDEO)

vladimir volkov-kolubara-sudija-klupa-skandal-prva liga srbije
Volkov je napravo skandal (FOTO: Starsport)

Srpski fudbal ne može bez skandala, ma o kom rangu da se radi. Ovog puta bez teksta smo ostali gledajući Prvu ligu Srbije.

Ovog puta u centru pažnje je bivi fudbaler Partizana, Vladimir Volkov. Možda ste pomalo i zaboravili na njega, ali on se potrudio da nas podseti. Ne baš na lep način.

Vladimir Volkov napravio je pravi skandal na utakmici Radničkog iz Sremske Mitrovice i Kolubare. Taj susret završen je rezultatom 1:1, ali je nekadašnji levi bek privukao veliku pažnju svojim ponašanjem.

Volkov je sada pomoćnik Zoranu Milinkoviću na klupi Kolubare, ali nije naučio da smiri strasti. Naime, nakon jedne odluke glavnog sudije, koja nije išla u korist njegovog tima, Volkov je najpre vređao sudiju, a onda zbog toga “nagrađen” žutim kartonom.

Međutim, nastavio je Volkov sa prigovorima, ustao s namerom da se “obračuna” sa sudijom, čak ga je i odgurnuo, pa je “zaradio” i crveni karton.

Ni to ga nije smirilo, već je zgrabio klupu na kojoj je sedeo i bacio je, te šutnuo čak i deo ograde. Naravno, “nagrađen” je zvižducima.

Tom prilikom je i trener Kolubare i bivši trener Partizana Zoran Milinković dobio žuti karton zbog prigovora, a spornu situaciju možete videti na video snimku (na 06:02 od početka snimka).

Protiv Zvezde i Pazara pokrenut postupak

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PELE | Priče iz kraja #30

 

2 KOMENTARA

  1. Poznat je po ovako temperamentnom ponašanju koje ga časti dovede u problem kao i sada , nez obzira na lošu odluku sudije nije njegovo da tako reaguje ,sramota stvarno

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime