Džek Vilšir je jedna od onih fudbalera kojima se predviđa velika karijera i koji je nazivan “večitim talentom”, ali…

Vilšir je sada slobodan igrač, a ako njega pitate – spreman je da promeni ligu. Ako može, La Liga recimo.

Fudbaler je ovog leta raskinuo ugovor sa Vest Hemom, a prethodno je dugi niz godina igrao u Arsenalu. Dobro poznaje Premijer ligu, ali osim što je povremeno umeo da zablista, nije pokazao mnogo toga.

Ipak, vreme je za promene.

-La Liga, Serija A ili Bundesliga bile bi lepa promena. Nije se mnogo Engleza okušalo u njima. Gledao sam posebno La Ligu i uvek sam razmišljao o njoj. Sviđa mi se ta liga, tehnički je na višem nivou od Premijer lige. Mislim da je to mesto gde bih mogao da pokažem koliko mogu – kaže Vilšir.

Sećamo se interesovanja Betisa za njega, iz perioda kada je igrao za Arsenal, ali kako sada stari stoje – moraće da sačeka na La Ligu.

KAKAV ŽOTA! Na internetu je Anderson preuzeo primat zvezde utakmice Liverpul Mitjeland

OBAVEZNO POGLEDAJTE: DAMJAN SAVANOVIĆ vs IGOR NISTOR | MEGDAN FIGHTING 7 MMA 2020

 

5 KOMENTARA

  1. Što da ne ako mu na ostrvu više ne odgovara, skoro svuda je bolja klima nego tamo a i ima 28. godina može još da eksperimentiše

  2. Nije se nesto posebno pokazao na terenu, nema angazman i jos bi da bira u kojoj ligi bi da igra.. E pa da bi mogao da bira ligu, trebao je da se pokaze u boljem svetlu. Ovako bi trebao da bude srecan ako uspe da nadje bilo koji klub gde ce moci da igra.

    • Da li je dobar ili ne pokazace se ako ga uzme dobar klub 😀 Svi oni zele bolju platu i podrsku tima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime