Vikend tiket – Samo mečevi iz Top3 lige!

Pred nama je vikend u kom se igra nekoliko derbija širom Evrope. Izvukli smo na jedan tiket vaše omiljene prognoze videli da je vrlo realno da pogodite svih pet parova!

Pred nama je vikend u kom se igra nekoliko derbija širom Evrope. Izvukli smo na jedan tiket vaše omiljene prognoze videli da je vrlo realno da pogodite svih pet parova! Pogledajte kako izgleda tiket za dane pred nama.

Totenhem – Kristal Palas 1 (kvota 1.27)

Pre samo nekoliko dana su savladali Real. Ne samo da u pobedili Zidanovu ekipu nego su ih i nadigrali. Saa treba to da ponovo i u domaćem prvenstvu, protiv tima koji je po kvalitetu sličan Realu. Šalimo se naravno, Palas mora biti lak zalogaj ekipi koja ima šampionske ambicije.

Mančester Siti – Arsenal GG (kvota 1,60)

Posle dugo vremena je neka ekipa odolela na Emiratima. Arsenal u poslednje vreme na terenu ne izgleda loše, treba malo popraviti realizaciju ali nije ni odbrana Mančester siti bajkovita. Grešaka će biti na obe strane a one će sasvim sigurno doveti do golova.

Barselona – Sevilja 1&3+ (kvota 1.50)

Sevilja je malo slabije otvorila ovu sezonu a Barselona se trudi da pokaže koliko mže iako je izgubila bitku oko Nejmara. Ide im odlično za sada, prednost u domaćem prvenstvu je već ogromna i sada Barselona treba samo da uđe u miran ritam i nauči rutinski da pobeđuje ovakve mečeve. Sevilja je idealan kandidat za to.

Vest Hem – Liverpul 2 (kvota 1.66)

Još jedna teška sezona za Vest Hem. I ostaće tako i posle ovog kola u kom dočekuju Liverpul. Klopova ekipa je favorit na ovom meču, nakon kog bi Slaven Bilić možda konačno mogao da ostavi upražnjenu klubu Vest Hema.

Borusija Dortmund – Bajern 2 (kvota 2.05)

Borusija ne liči na tim sa početka sezone, Bajern je mnogo bolji nego tada. Smena trenera je dala rezultata i ada izgledaju mnogo bolje nego tada, kada im je skoro svako kolo domaćeg prvenstva bilo mučenje. Borusija ima probleme sa defanzivom i ukoliko bi njihova odbrana brzo kapitulirala Bajern bi mogao da postigne mnogo golova.