Vaso Bakočević posle Megdana za Meridian: Stoimenovu nije bilo dobro, Janičiću sam idol!

0

Nedavno završen spektakl „Meridian Megdan 3“ u novosadskoj dvorani „SPENS“ bio je idealan povod za specijalnu emisiju u kojoj smo razgovarali sa akterima dve najvažnije borbe na turniru, Vasom Bakočevićem i Markom Radakovićem.

Sa gostima smo detaljno analizirali svih 13 mečeva, a posebno smo obradili one u kojima su učestvovali i koje je publika s nestrpljenjem očekivala nekoliko meseci.

Vaso Bakočević je bio zvezda večeri i na Megdanu je uradio sve ono što je najavljivao i obećavao svojim navijačima tokom prethodnih nekoliko nedelja. Rutinski je savladao Bugarina Živka Stoimenova i ta pobeda će mu najverovatnije doneti unosan ugovor, odnosno potpis za ugledni Belator MMA.

Miloš Jovanović: Nekad sam mrzeo Radonjića, a Džile je pop-kulturni fenomen! (VIDEO)

„Spremio sam se odlično, nisam imao problema sa povredama, ali već sam ti rekao – nije bilo šanse da me on pobedi. Video sam da momku nije dobro, počeo sam da ga provociram već u hodniku, vikao sam mu: ’Ti si mrtav! Ne znaš gde si došao, ne znaš s kim se boriš!’ On me gleda – nije mu dobro“, poručio je Bakočević u svom stilu koga u petak očekuje operacija zbog povrede koju je doživeo već nakon dva minuta meča protiv Stoimenova.

Bakočević je uoči Megdana u Novom Sadu, tokom skidanja kilograma za dugo najavljivani susret, dobio poziv druge najjače MMA organizacije na svetu, ali iako mu je životni san da nastupi na Belatoru, Vaso tvrdi da ga je to poremetila pred ključni meč.

„Razmišljam – zamisli da sad izgubim Megdan… sve to pada u vodu, sigurno… Ali navikao sam da se borim sa pritiskom. Naravno, ništa nisam pitao, samo sam rekao može. Sve sam dogovorio, i protivnika i cifru, samo još ugovor da potpišem i to je to“, dodaje Bakočević.

S druge strane, Marko Radaković je u glavnoj borbi večeri protiv Miloša Janičića dobio prve dve runde, ali mu je u poslednjoj ponestalo snage. Kao glavni razlog poraza Radaković je naveo „slabija pluća“.

Meridian Megdan 3: Vaso ispunio obećanje Živku, Emilbekov DVA PUTA pobedio u jednoj borbi! (VIDEO)

„Trebalo je da se ’uštekam’. Taj meč je definitivno bio moj do tog nokauta. Dobio sam prve dve runde, dobio sam i treću rundu, bukvalno minut pred kraj se desio nokaut. Hteo sam da dam svoj maksimum, ali moj kardio, odnosno moja pluća to nisu mogla da izdrže. Lakše mi je kad me neko prebije, jer to znači da je protivnik bio bolji, čestitam mu, ćutim i radim da bih dostigao taj nivo, ali ovaj meč sam dobijao do poslednjeg trenutka“, objašnjava Radaković.

Ipak, poručuje da će po svaku cenu tražiti revanš iako otkriva kako je Janičićev menadžer rekao da ih novi meč u ovom trenutku ne zanima.

Takođe, pričali smo o njihovim daljim planovima, sledećim protivnicima i narednom Megdanu u Banjaluci, ali i o mnogim drugim stvarima koje do sada nismo imali prilike da čujemo u prethodnim razgovorima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime