Vaso Bakočević poručio: Živko je mrtav! Maltretiraću ga za publiku!

Vaso Bakočević MMA

Jedan od najboljih MMA boraca u regionu Vaso Bakočević bio je gost naše Meridian UŽIVO emisije. Sa nama je pričao o prethodnim mečevima, planovima za budućnost, meču sa Stoimenovom na Meridian Megdanu…

Odmah smo ga pitali za meč sa Živkom Stoimenovom, sa kojim je već neko vreme u sukobu. On je bio izuzetno jasan što se tiče te borbe, čak je i rekao u kojoj rundi planira da završi tu borbu. Poručio je i da će ovaj meč pre svega biti poslastica za publiku.

ŠTA NAM JE BARD REKAO? 

Istakao je i da je spreman za revanš sa Stefanom Zvijerom, ali da Zvijer mora da pobedi još nekoliko mečeva ne bi li zaslužio meč sa Vasom.

Pričali smo o tome zašto je toliko temperamentan. Vaso je izjavio da je spreman i da uđe u borbu sa čuvenim “frizerom iz Bijelog Polja”, samo pod određenim uslovima. Govorio je o svojim kontaktima sa UFC-om i o tome koliko je bio blizu potpisa sa tom organizacijom.

IVICA ILIEV: GOGUU UNIŠTIO NOĆNI ŽIVOT!

Uspeli smo i da saznamo koliko je najviše dobio novca za jednu borbu. Govorio je o svojim borbama pred 20.000 ljudi, ali i o borbi u jednoj diskoteci u Švajcarskoj!

Ako želiš da saznaš koji mu je bio najteži poraz, a saznali smo i da li postoji neka količina novca zbog koje bi prista da završi svoju MMA karijeru.

UFC/BELATOR/MEGDAN – BILO ŠTA! KLADI SE NA MMA! 

Pričali smo i o nekim stvarima van samog ringa, Vaso nam je otkrio kakav je van ringa, šta su mu hobiji… A dao je i neke savete za MMA početnike!

Budi uz nas i sledećeg ponedeljka, kada nas očekuje nova Meridian UŽIVO emisija! Do sada su naši gosti bili Ivica Iliev, Milan Živadinović, Ljubinko Drulović, Miloš Šaranović, 3X3 basket šampioni…

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime