Vaso Bakočević za MERIDIAN: Živko je mrtav čovek!

Vaso Bakočević Megdan 3

Jedan od najboljih MMA boraca sa ovih prostora Vaso Bakočević bio je gost naše Meridian UŽIVO emisije gde nam je otkrio mnogo zanimljivih detalja o svojoj karijeri, ali i planovima za budućnost.

Bakočević će krajem aprila nastupiti na Meridian Megdanu, najboljem MMA turniru u regionu, čiji smo pokrovitelji i jedni od organizatora, a tamo ga očekuje meč sa Bugarinom Živkom Stoimenovim.

BIO NAM JE IVICA ILIEV! I OTKRIO EKSKLUZIVE!

“Ovo sad neće biti baš sportski, ali Živko je mrtav čovek! To je sigurno. Nema šanse da izgubim taj meč. U stanju sam da idem do kraja u tom meču, ne znam da li je on svestan toga, ali bogami, 28. aprila…”, poručio je Bakočević svom protivniku na predstojećem Meridian Megdanu.

Bakočević je odgovarao na brojna pitanja gledalaca, između ostalih i na ono da li planira da nastupi i na uglednoj svetskoj organizaciji UFC koja organizuje borbe mešovitih borilačkih veština.

“To je san svakog borca koji se bavi ovim sportom. Naravno, jednog dana bih voleo da zakoračim u taj popularni oktagon, pa bar na jednu borbu”, istakao je popularni “Psychopath”.

Vaso se nalazi u seriji od četiri pobede – redom su padali Slobodan Vukić, Branislav Došenović, Dragan Dragojević i Tonči Peruško. Posle duže pauze nakon povrede vraća se u ring, gde namerava da nastavi svoju pobedničku seriju.

KLADI SE NA MMA U MERIDIANU! 

Bakočević nam je pričao i o kontroverznom meču sa Stefanom Zvijerom, ali i o tome šta najviše voli da radi u slobodno vreme. Takođe, govorio je i o neverovatnim ponudama svojih navijača, dok nam je otkrio i kako je sa fudbalskog terena prešao u ring.

Meridian je ovom prilikom odlučio da organizuje i “giveaway” akciju. Vaso je potpisao profesionalne MMA rukavice, a dobitnika koji je tačno odgovorio na pitanje koliko je najviše kilograma naš sagovornik smršao pred jedan meč objavićemo na početku sledeće emisije.

Svi koji nisu stigli da pogledaju fantastičan intervju sa Vasom Bakočevićem mogu to da urade na našem YouTube kanalu, odnosno na linku ispod.

Uživajte!