Sada vas u Rusiju šalje Aleksandar Janković – ’’srpski Murinjo’’!

aleksandar-jankovic
Janković je u Kini dobio novi ugovor (foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto)

Trenirao je Crvenu zvezdu i mnogi ga pamte iz onog dvomeča sa Bordoom kada su crveno-beli bili blizu grupne faze. Njegova karijera je uglavnom bila usko povezana sa Belgijom a on je zapravo fudbalski globtroter! Dolazi nam u goste Aleksandar Janković!

Fudbalsku karijeru je gradio u Srbiji, Australiji, Americi i Francuskoj. Penzionisao se vrlo mlad zbog povrede kolena i odmah ušao u trenerske vode. Dugo je bio saradnik doskorašnjeg selektora Slavoljuba Muslina. Zajedno su radili u Zvezdi ali i inostranstvu.

Do sada je u karijeri vodio četiri tima u Belgiji, bio je selektor mlade reprezentacije a sedeo je i na zvezdinoj klupi. Od Jankovića možemo čuti dosta, o saradnji sa Slavoljubom Muslinom, Savezom, radom pod konstantnim pritiskom ili internacionalnoj karijeri.

TRI PARA – NA ISTOM TIKETU – I PUTOVANJE!

Igrači sa kojima je radio ga obožavaju i kažu da je fantastičan za atmosferu u svlačionici. Naravno, rad sa mladim fudbalerima je jedna od njegovih najvećih vrlina. Postoji nekoliko igrača za čije karijere je on zaslužan, dajući im šansu u prvom timu.

Ovo gostovanje neće biti samo posvećeno našom gostu. Mnogi od vas će pažljivo gledati da saznaju da li oni putuju ovog leta u Rusiju. Ovo će biti još jedan u nizu dana kada dobijamo nove putnike. Neko će naredno leto provesti u najvećoj zemlji na svetu!

Tokom rada u mladoj selekciji sarađivao je sa Vujadinom Savićem, Nenadom Krstičićem, Nemanjom Gudeljem, Lukom Milivojevićem… Svi su oni danas potencijalni reprezentativci a neki će sigurno biti u Rusiji. Od Aleksandra ćemo čuti nešto o njima a u Rusiju možeš da ideš i ti.

Dovoljno je da na svom tiketu imaš tri para iz Meridian Mundijal lige i da minimalna uplata bude 50 dinara, 0.5 evra ili 1 BAM. Nema veze da li je tiket dobitan ili gubitan, šansa postoji. A upravo ćemo uz pomoć Jankovića saznati imena putnika!

PUTUJ U RUSIJU OVOG LETA!

Nadimak srpski Murinjo je dobio zbog svog šarma, igrači ga obožavaju a navijačima klubova u kojima je radio je doneo mnogo radosti. Možda ćeš ga posle ove emisije ti gotiviti još više, jer te je poslao na Svetsko prvenstvo u Rusiju, najveći sportski događaj ovog leta!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime