Radislav Jovičić: Srbiji želim istorijski rezultat na Mundijalu! (VIDEO)

Gost nove Meridian emisije bio je Radislav Jovičić. Sa uvaženim gostom, predsednikom Džiu džicu saveza Republike Srpske pričali smo o njegovom sportu ali i o fudbalu. Naravno svakoga od nas zanima predstojeći Mundijal.

Bio bih najsrećniji kad bi Srbija bila svetski prvak u fudbalu. Ne želim ni da pomislim da neće proći grupu, rekao je Radislav Jovičić, predsednik Džiu džicu saveza Republike Srpske (JJS RS)! On je bio gost naše emisije „Tipovanje sa poznatima“.

„Svi se nadamo da će Srbija da ostvari istorijski dobar rezultat u Rusiji. Teško jeste, konkurencija je jaka, ali tu smo da navijamo za naše reprezentativce“,  kaže Jovičić.

POGLEDAJ MMA PONUDU!

Osim o Mundijalu, sa njim smo razgovarali i o Evropskom seniorskom prvenstvu u džiu džicu, čija je organizacija prošle godine poverena upravo ovom savezu.

Zahvaljujući tom takmičenju, JJS RS dobio je nagradu grada Banjaluke za najbolje organizovan sportski događaj u 2017. godini.

„Uz sve teškoće koje Banjaluka nosi sa sobom, zbog nepostojanja smeštajnog kapaciteta, uspeli smo taj projekat veoma uspešno da realizujemo“, navodi on.

KLADI SE NA BOKS!

Kao jedan od osnivača JJS RS, Jovičić se prisetio početaka, uspona i padova, ali i prvih velikih evropskih priznanja, koja su im kasnije bila vetar u leđa za dalje uspehe.

Za budućnost, Savez ima mnogo ciljeva i planova, a prioritet je njegovo jačanje.

„Želimo da širimo naše članstvo i u pogledu klubova i u pogledu članova. Hoćemo da održimo svoj tempo razvoja i na međunarodnoj sceni. Naš sledeći cilj je dobijanje organizacije svetskog prvenstva u džiu džicu“, dodaje Jovičić.

ADRENALIN

Ističe da se adrenalin u službama bezbednosti, za koje je radio više od dve decenije, i adrenalin u sportu, nadopunjuju.

„I jedno i drugo je usko povezano i ne znam da li bih sad mogao da kažem gde ima više adrenalina. Podjednako je izazovno i podjednako je s ljubavlju, s moje strane, rađena i jedna i druga oblast“, kaže on.

Kompletan razgovor sa našim sagovornikom pogledajte u nastavku

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime