Prvi Meridian 9-ball Open: Svetski i evropski šampion na jednom mestu (VIDEO)

Meridian

Nedavno je održan Meridian 9-ball Open turnir, na kojem su učestvovali najbolji igrači Balkana, ali i šire. Ovo nadmetanje bilo je prvo takvog tipa, a naše ekipe su zabeležile kakva je atmosfera bila na turniru u Beogradu.

Prvi Meridian 9-ball Open je bio održan u kafe Bilijar Pocket u ulici Kraljice Natalije 2 u nedelju 20. maja, a viđena su i neka poznata lica iz sveta bilijara. Na turniru je učestvovao Sanjin Pehtivanović, juniorski prvak sveta, kao i Šandor Tot, aktuelni šampion Evrope i najtrofejniji igrač Balkana.

MUNDIJAL 50: LUIS NAZARIO DE LIMA RONALDO

Naravno, valja napomenuti da je na turniru bilo još dosta kvalitetnih igrača, a sve to možete da pogledati i na našem jutjub kanalu.

‚‚Konkurencija je jaka na ovom turniru. Slavio sam u prvom meču, a nadam se da ću dobro nastaviti i u narednom susretu”, rekao je Pehtivanović za Meridian tokom trajanja turnira.

Kako ističe, on je bilijarom počeo da se bavi sa 10 godina, a u narednom periodu ga očekuju turniri u Banjaluci i potom Podgorici, gde se održava završnica Balkan kupa.

‚‚Zadovoljan sam kako sve ide. Biće i turnira po Kini, ima dosta turnira, ima dosta da se radi i zadovoljan sam time”, kaže prvak sveta u juniorskoj konkurenciji, Sanjin Pehtivanović.

MOŽE LI LIVERPUL DA OSVOJI LIGU ŠAMPIONA 2018/19?

Razgovarali smo i sa Zoranom Svilarom, trostrukim vicešampionom Evrope i višestrukim prvakom Srbije, a na pitanje u čemu je tajna, imao je jasan odgovor.

‚‚Tajna je u radu. Talenta naravno ima, ali mora mnogo da se radi. Mora mnogo da se trenira i postoji dosta odricanja u životu jer je to pojedinačni sport koji je dosta težak i komplikovan.”

Takođe, Svilar napominje i da bilijar zahteva dosta putovanja, ali i da je prvi Meridian turnir u bilijaru odlično organizovan.

‚‚Turnir je super, ovo je odličan klub i dobri su domaćini. Uslovi su odlični, sve je odlično opremljeno i zadovoljan sam. Nadam se i nekoj pobedi, zašto da ne”, kaže Svilar.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime