Prelistavanje sa Damjanom: Na ‚‚Večite” u Evrokupu i tesno u derbiju Crne Gore i Srbije! (VIDEO)

Prelistavanje

I ovog utorka je na red stigla naša rubrika u kojoj prelistavamo Meridian listu, ali imamo i jednu promenu. Umesto naše Milene, listu smo prelistavali sa Damjanom.

Milena nije bila u mogućnosti da ovoga puta bude sa vama, pa je Damjan bio spreman da priskoči u pomoć. On je uživo na Instagramu razgovarao sa svima koji prate Meridian, a bilo je mnogo različitih tema.

U opuštenoj atmosferi, Damjan je počeo da sklapa tiket za ovaj utorak. Prvo se na njemu našla fudbalska reprezentacija Rusije, koja u okviru UEFA Lige nacija dočekuje selekciju Švedske. Damjan je imao prilike da bude i na prethodnom Mundijalu u Rusiji, pa je možda i zato imao preferencije da stavi fiks na Zbornaju i to po kvoti 2.05!

Sledeći par na tiketu je meč Portugala i Poljske, a pratioci su u komentarima predložili da se odigra igra 0-3 golova.

KLADI SE NA UEFA LIGU NACIJA

Crvena zvezda u košarci nastavlja svoj nastup u Evrokupu, a Damjan predlaže čistu ‚‚dvojku” na srpski tim na gostovanju Monaku. Kvota je 2.28, pa bi i to valjalo iskoristiti. Što se tiče Partizana protiv Zenita, i tu je fiks na srpskoj ekipi!

Škotska gostuje u Izraelu u okviru Lige nacija, a vaš predlog je bio da se odigra ‚‚prvo poluvreme – X”. Kvota je 2.33, pa ko želi da već posle 45 minuta zaokruži pogođen par, nek izvoli.

EVROKUP SE NASTAVLJA, VALJA I TO ISKORISTITI

Što se tiče mečeva u C4 grupi Lige nacija, oba su se našla na tiketu. Na meč Litvanije i Rumunije odabran je 3+ golova na meču, dok je poslastica nedelje meč između Srbije i Crne Gore!

Damjan je ipak prihvatio sugestiju za kombinaciju X2&GG, u nadi da će Srbija ostati neporažena u Podgorici, ali i da će meč biti zanimljiv, sa dosta golova.

Koje parove vi predlažete ovog puta i kako ste zadovoljni našim parovima?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime