Oliver Popović i specijalni gost u narednoj emisiji Meridian Uživo!

Foto: Marko Metlas

Novi ponedeljak donosi nam i novu Meridian uživo emisiju. Ovoga puta će naš gost biti nekadašnji košarkaš Partizana i Crvene zvezde, Oliver Popović! Sa čovekom koji je tri puta bio prvak države ima mnogo tema za razgovor.

Košarkašku karijeru Popović je počeo u Partizanu za čiji prvi tim je igrao punih pet godina. Dva puta je bio prvak bivše Jugoslavije pre nego što se preselio u ekipu IMT-a. Nakon još nekoliko domaćih klubova, a i sa Zvezdom je bio šampion, nastupao je u inostranstvu.

Igrao je za tri strana kluba, Lokomotivu iz Rostova, Uniks i Marusi, sa kojim je beležio dobre rezultate na evropskoj sceni. Bio je kadetski reprezentativac Jugoslavije a već nekoliko godina se bavi trenerskim poslom. Igračku karijeru je završio 2005. godine.

POGLEDAJ PRETHODNU EMISIJU!

Radio je u nekoliko domaćih klubova ali i u Himiku i Krajovi. Najsvežiji je njegov angažman u Dinamiku, gde je bio između dva mandata Miroslava Nikolića. Kako o igračkoj pričaćemo i o trenerskoj karijeri Olivera Popovića.

Pored njega će u studiju biti i specijalni gost, čije ime vam nećemo otkrivati. Nakon godina rada u Metalcu iz Valjeva sada ga možete videti u mladoj košarkaškoj reprezentaciji. Ukoliko živite u blizini Srebrnog jezera možda ste ga videli nekada.

Upravo tamo se održava kamp Teo4 čiji je on neizostavni deo. Saradnja sa Teodosićem i svim ostalim reprezentativcima mnogo mu je značila u karijeri. Iz prve ruke ćemo saznati kako se stvaraju novi šampioni i po kom budućem košarkašu će ime nositi neki novi kamp.

UGOSTILI SMO I EDINA AVDIĆA!

Emisija Meridian Uživo biće emitovana u standardnom terminu, u ponedeljak od 19:00. Nakon jedne nedelje pauze u naš studio se vraća Nikola koji će biti podrška Damjanu u ovoj zanimljivoj priči o košarci. Kao i uvek do sada pitanja možete postavljati na razne načine!

Na tviteru možete koristiti haštag #MeridianUživo, na fejsbuku pitanja ostavljajte u komentarima ispod objave a naše goste pitaćemo i ako pitanje ostavite u komentarima na instagramu. Vidimo se u Meridian uživo emisiji, da pričamo o košarci!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime