No Gi Flavium: Turnir koji se približava MMA! (VIDEO)

Flavium turnir održan je u Beogradu prethodnog vikenda a Meridian, generalni sponzor turnira, bio je na licu mesta. Na našem jutjub kanalu ste mogli da pratite prenos uživo a ukoliko vam je to promaklo, pogledajte kako je bilo na turniru.

Na turniru su viđene neke dobro poznate face a takmičenje je opravdalo očekivanja. Kvalitet borbi je bio na veoma visokom nivou što posebno može da raduje organizatore. No Gi je nastavio da napreduje kao disciplina a to pokazuje i Flavium, turnir koji je prvi put održan.

Za početak smo popričali sa Draženom koji nam je rekao nešto više o samom turniru. Dražen Seničak nam je otkrio da od cele Srbije ovakav format turnira postoji još samo u Knjaževcu. On je bio sudija na ovom događaju i ispričao nam da je publika odlično prihvatila Flavium.

POGLEDAJ KVOTE ZA BORILAČKE SPORTOVE!

Popričali smo zatim i sa Jovanom Manojlovićem. On je napravio veliko iznenađenje i savladao je Karlosa Varonu, čoveka koji je važio za favorita na ovom turniru. ’’Nisam očekivao toliku snagu od tako malog čoveka’’, bili su prvi Jovanovi utisci.

Jovan nam je najavio i da će se spremati za učešće na narednim Flavium turnirima. Usput je pozvao i borce koji su propustili turnir da takvu grešku ne naprave ponovo. Kada je već bio tu, popričali smo i sa Karlosom, Jovanovim protivnikom u finalu.

Gost iz Španije se na lep način predstavio beogradskoj publici. U kratkom intervjuu se zahvalio na podršci koja mu je pružena tokom borbi. Ovo je bio dobar dan za njega, plasirao se u finale ali je poražen od veoma kvalitetnog borca.

Iskusan MMA borac ali tek drugi grapping turnir u karijeri. Tako bi se moglo opisati učešće Sava Lazića na Flavium turniru, gde nije napravio očekivan rezultat. Za nas je pričao sa osmehom, kao što smo već navikli od uvek dobro raspoloženog Crnogorca.

KLADI SE NA BOKS!

Pravi pobednik dana je bez dileme bio Marko Petković koji je pored borbi pobedio i nakon njih. Momak koji trenira u Sekutoru je celokupnu svoju nagradu tj. ček na 500 evra poklonio klubu. Teška situacija u kojoj se Sekutor nalazi motivisala ga je da učini dobro delo.

Sala i kojoj su trenirali Marko i njegove kolege iz kluba je izgorela. Oni su u procesu reorganizacije, smišljaju razne načine za trening i postepeno renoviraju svoj dom. Zbog toga će ova novčana nagrada biti simboličan podstrek za sve ostale momke u klubu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime