Nenad Kovačević za Meridian sport: Još pamtim Strazbur! (VIDEO)

Gost emisije Meridian UŽIVO bio je nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Kovačević. Popularni Piksi se u poslednjim godinama posvetio svojoj novoj karijeri, i to kao trener.

Od ove godine je trener srpskoligaša Sopota, za koji kaže da će mu glavni cilj biti obezbeđivanje opstanka. Kako sam Kovačević ističe, biće to težak zadatak, ali zadatak koji veruje da je itekako ostvariv.

U samoj emisiji, Kovačević je još govorio i o svojim fudbalskim počecima krajem osamdesetih, pa sve do dolaska u prvi tim Crvene zvezde. Otkrio je ko mu je bio jedan od najomiljenijih saigrača iz tadašnjeg tima crveno-belih, a dotakao se i nekih malo dubljih tema.

Odgovarajući na pitanja gledalaca, bivši fudbaler francuskog Lansa je pričao o razlici u menadžerima igrača kada je on počinjao karijeru, kao i današnjim agentima. Govorio je o Mundijalu u Rusiji, otkrivši da će ići da gleda selekciju Srbije protiv Brazila. Dotakao se doskorašnjeg selektora Slavoljuba Muslina, kao i njegovog naslednika i bivšeg saigrača u reprezentaciji Mladena Krstajića.

Kovačević je još govorio i o navodnom sukobu sa Vladimirom Stojkovićem, bivšim saigračem iz Crvene zvezde, a danas golmanom Partizana, o kojem su svojevremeno dosta pisali domaći mediji. Pričao je i o trenutnom timu crveno-belih, o kvalitetima Vujadina Savića, a učestvovao je i u našoj nagradnoj igri.

Naime, Kovačević je na parčetu papira napisao koji igrač iz sadašnjeg tima Crvene zvezde mu se najviše dopada, a svi gledaoci su u živom programu pokušavali da pogode o kome se radi. Štaviše, to i dalje možete da činite, a sve što je potrebno da biste dobili fudbalsku loptu sa potpisom Nenada Kovačevića jeste da ostavite komentar sa vašim odgovorom na snimku naše emisije i da se pretplatite na naš jutjub kanal.

Svi koji pogode o kome se radi ući će u takozvani bubanj, a dobitnik će biti izabran u ponedeljak 26. februara u 19 časova, u narednoj emisiji Meridian UŽIVO.

Za to vreme, šaljite nam vaše predloge na svim društvenim mrežama, kao i u komentarima, o tome koga biste ubuduće voleli da gledate kao gosta u našoj emisiji. Do sada su nam u gostima bili Ivica Iliev, Ljubinko Drulović, Milan Živadinović, a sada i Nenad Kovačević.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime