Miloš Milićević: Pešić i Krstičić su morali na spisak! (VIDEO)

Komentator Arena sporta bio je gost naše emisije. Ukoliko si propustio da pogledaš celu emisiju, sada su pred tobom oni najzanimljiviji detalji. Šta nam je sve Miloš Milićević rekao o selekciji Srbije, Krstajićevom spisku, Mundijalu i ostalom mogao si da čuješ u ponedeljak.

Ni sada nije kasno, naravno. Kompletna emisija je na našem jutjub kanalu. Milićević je bio naš gost u trajanju od skoro jednog fudbalskog poluvremena. Za nešto manje od 45 minuta stigli smo da ga propitamo o različitim temama.

Za početak, ko fali na spisku? ’’Krstičić je svakako zaslužio poziv zbog sjajnih igara u kontinuitetu. Moje mišljenje je da je na spisku od 27 trebalo da bude i najboljeg strelca Superlige. To je Aleksand Pešić.’’, rekao je Milićević gostujući kod nas.

POGLEDAJ CEO MUNDIJALSKI SPECIJAL!

Kada smo kod onih koji su na spisku, tu se ističe Sergej. Mlad igrač, oko kog se vrte milioni non-stop. Po mišljenju komentatora u igračevoj glavi je trenutno pakao. Tu bi Mladen Krstajić trebalo da odigra značajnu ulogu i skine mu teret sa leđa.

Vremena za uigravanje je sve manje ali za pravljenje atmosfere ono nije presudno. Milićević misli da se danas mnogo manje pažnje posvećuje atmosferi nego pred Južnu Afriku. Tada je, za razliku od Rusije, vladala nekakva euforija.

Iako će Miloš Miliećvić navijati za Mesija i Argentinu, posebno komplimente je zaslužio Brazil. Njihov selektor Tite je promenio filozofiju i momci u žutom su se prošetali kroz kvalifikacije, što se nije često dešavalo u poslednje vreme. Sada su među favoritima i igraju kao da su iz Zapadne Evrope!

POBEDA NAD KOSTARIKOM – IMPERATIV!

Bilo je tu još nekih komentara, od Liroja Sanea, preko Kostarike koja za razliku do nas igra na velikim takmičenjima, pa do još nečega. Dve povrede u finalu Lige šampiona mogle bi da nam pokažu da su igrači preumorni. To će možda značiti da će svežina biti bitnija nego što se trenutno očekuje!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime