Miloš Jovanović: Dva dana nisam spavao zbog Paspalja! (VIDEO)

Sa nama je u novoj emisiji MeridianUživo bio novinar ’’Vice’’, Miloš Jovanović. Uz njegovu pomoć smo saznali ko će biti u beogradskoj Areni kada se četiri najbolja tima budu borila za titulu. Poznati košarkaški novinar nam je pored evropske pričao i o američkoj košarci.

Ipak, na početku smo krenuli sa fudbalskim pitanjima. Miloš je nekada bio deo Crvene zvezde pa smo se prvo dotakli nedavno osvojene titule. Po njegovim rečima, ovo je najbolje sklopljena ekipa u poslednjih 15 godina i dobri rezultati ne treba da čude.

Zanimljivo je bilo zapažanje i o Vladanu Milojeviću, treneru koji je preporodio Zvezdu. Zvezdin šef stručnog štaba uvek deluje kao da stvari drži pod kontrolom što mnogo znači. Mičel Donald, prvi kapiten stranac u klubu, ostavio je utisak kao da je u Beogradu srećan i da mu je Zvezda korak napred!

KO ĆE BITI NBA ŠAMPION?

Za igranje Lige šampiona u Beogradu ključan korak biće trener, barem po rečima našeg sagovornika. Za to će biti potrebno da Milojević produži ugovor sa klubom ali niko ne može da garantuje učešće u najjačem evropskom takmičenju, smatra Jovanović.

Prebacili smo se ubrzo na pitanja o najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Analiza aktuelnog plej-ofa bila je fantastična ali je još zanimljivije bilo kada smo počeli da pričamo o istoriji. Intervju koji je obeležio njegovu karijeru je sigurno razgovor sa Paspaljem.

KLADI SE NA F4!

Saznali smo za legendarnu priču o pušenju, o načinu života jugoslovenskog reprezentativca u Americi, o Gregu Popoviču… Jovanović se nedavno vratio iz Amerike gde je pripremao još zanimljivog sadržaja pa ćemo videti intervjue Daga Kristija i Peđe Stojakovića.

Emisija koja je trajala skoro sat i po vremena imala je dovoljno prostora da se u njoj nađu priče o evropskoj košarci, košarkaškim sekcijama Zvezde i Partizana, Bogdanu Bogdanoviću, Aleksandru Džikiću… Vremena je ponestajalo a na kraju smo saznali ime dobitnika karata za F4!

Dejan K. Iz Pančeva će biti u beogradskoj Areni u maju i pružaće podršku Guduriću, Kaliniću, Miciću, Ljulju, Dončiću, Rodrigezu, De Kolou… Nadamo se da će se Beograd pokazati kao dobar domaćin a da će publika uživati u kvalitetnim mečevima!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime