Miloš Janičić: Vaso je majmun, radi ono što mu se kaže! (VIDEO)

Miloš Janičić Megdan 3

U specijalnoj izjavi za Meridian sport Miloš Janičić je odgovorio na prozivke Vasa Bakočevića i Marka Radakovića izrečene posle Meridian Megdana 3.

Janičić je pobedio Marka Radakovića u glavnoj borbi večeri nokautom u trećoj rundi, a posle toga su Bakočević i Radaković gostovali u našoj specijalnoj uživo emisiji. Oni su istakli da Janičić nije kvalitetniji borac od Radakovića i da je borac iz Pančeva izgubio samo zbog zamora materijala i zgusnutog rasporeda.

Janičić je za nas prokomentarisao ovaj meč u sarkastičnom maniru.

Meč je išao u tri runde i on je mene dominirao tri runde, bio je bolji i prvu rundu i drugu rundu i momak je samo odjednom pao. Izdala ga je kao kondicija, imao je pre mene dva meča, imao je neke povrede, skidanje kilaže, sve ga je to omelo. Inače on bi mene dobio devet od deset puta, ali eto baš ovaj put sam ja imao sreće“, istakao je crnogorski borac.

A ŠTA JE VASO PORUČIO JANIČIĆU? (VIDEO)

Pričali smo i o situaciji posle meča, zbog koje je Vaso Bakočević zamerio Janičiću.

Ja sam njega samo hteo da pitam jesam li se kvalifikovao za Premijer ligu. Nakon toga Vaso Bakočević je reagovao i rekao mi da pazim kako da se ponašam. Ja bih to tu odmah regulisao, da  nisam bio izmoren od meča“, naglasio je Janičić.

KLADI SE NA NAJBOLJU PONUDU MMA MEČEVA!

On je takođe rekao da je sa upravom Megdana razgovarao o eventualnom duelu sa Vasom na narednom Megdanu. Ispričao nam je i da je Vaso otkazao meč u Belatoru sa Koreškovim, a da je upravo Janičiću posle toga bila ponuđena ta borba, no je on to odbio.

Voleo bih da radim meč sa Vasom Bakočevićem, ali mislim da on taj meč neće prihvatiti, jer zna da ima male šanse da pobedi. Ako bi izgubio mogao bi odmah u penziju“, zaključio je Janičić.

NAJBOLJA BELATOR PONUDA ZA KLAĐENJE!

Na kraju je imao i još jednu poruku za jednog od najboljih crnogorskih MMA boraca ikada.

Vaso kada je radio u KSV-u on je za onaj klip gde se glupira dobio 1.000 ili 1.500 eura. On je majmun kome date bananu i on radi šta mu se kaže. Mnogo je plitak i ograničen lik“, na kraju je poručio Miloš Janičić.

Da li će do borbe između dva Crnogorca doći u skorije vreme – ostaje nam da vidimo. Vaso Bakočević trenutno sanira povredu, Janičić se oporavlja posle meča sa Radakovićem, a možda upravo sledeći Meridian Megdan bude šansa za ovaj duel.

VASO I RADAKOVIĆ PROZIVAJU JANIČIĆA! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime