Milićević za Meridian: Teret na SMS-u, žao mi je Gaćinovića (VIDEO)

Foto: Meridian sport

U novoj emisiji Meridian UŽIVO ugostili smo sportskog novinara i komentatora TV Arena sport, Miloša Milićevića, s kojim smo razgovarali o predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji, dešavanjima u reprezentaciji Srbije i šansama „Orlova“ na Mundijalu.

Najpre smo analizirali nastupe protivnika ekipe selektora Mladena Krstajića – Kostariku, Švajcarsku i Brazil – na nedavno završenim prijateljskim mečevima, a potom smo pričali i o našem državnom timu.

Milićević tvrdi da bi Krstajić trebalo da „izoluje reprezentaciju“ kako bi igrači što mirnije otputovali u Rusiju, a onda je rekao i šta misli o tome što se Mijat Gaćinović ne nalazi na konačnom spisku.

Najbolji golman svih vremena, eliminisani Kolumbijci i jedini ’’olimpijski gol’’!

„Žao mi je što nema Gaćinovića. Prošao je ceo ciklus, deo je onog tima koji je otišao na Svetsko prvenstvo. Meni se to ne sviđa, ali to je odluka selektora“, izjavio je komentator koga danas poznajemo po sjajnim prenosima utakmica u francuskoj Ligi 1, a nekada i italijanskoj Seriji A.

S druge strane, Milićević otkriva i koga je želeo da vidi u avionu, a koga bar na preliminarnom spisku.

„Ja sam želeo da vidim po meni najboljeg igrača u Superligi Srbije, Nenada Krstičića. Mislim da je za njega moralo da se izmisli mesto, jer je on to svojim igrama u kontinuitetu zaslužio. Logično mi je bilo da se na onom prvom spisku od 27 igrača nađe i prvi strelac lige, Aleksandar Pešić“, ističe Milićević.

Pripreme za Montevideo: Lekari, globus i jedan činovnik u Pečuju!

Takođe, Milićević objašnjava da mu smeta to što nema pravog ambijenta poput onog koji je krasio nacionalni tim 2010. godine uoči Mundijala u Južnoj Africi kada je bilo „mnogo više naboja i emocija, a sada, 10-ak dana pre početka, sve je nekako mirno, kao da smo nordijska zemlja“.

Pričali smo i o Matiji Nastastiću, Slavoljubu Muslinu, Nevenu Subotiću, ali i o favoritima na Svetskom kupu. Naravno, Francuska, po rečima našeg gosta, postaje novi šampion sveta, dok bi Belgija mogla da bude najveće iznenađenje.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime