Milan Bard Živadinović: O Zvezdi, Partizanu, Boaćiju, Kangi, Srbiji  ali i o životnim temama!

milan živadinović bard-draan stojković piksi-fudbalski savez srbije-reprezentacija
Milan Bard Živadinović je bio toliko značajan za srpski fudbal (FOTO: Starsport)

Crvena zvezda i Partizan su prošli grupnu fazu Lige Evrope, a Srbija se kvalifikovala na Svetsko prvenstvo. O svemu tome, ali i o temama van fudbala sa nama je pričao Milan Bard Živadinović.

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije prvo se osvrnuo na angažman Mladena Krstajića, koji je i zvanično promovisan kao novi selektor “Orlova”. Živadinović je govorio o tome kako se i sam našao u sličnoj situaciji kao Slavoljub Muslin kada je bio selektor nacionalnog tima.

PROŠLE NEDELJE – EKSLUZIVNE INFORMACIJE IVICE ILIEVA 

Pričao je i o Rusiji i o Moskvi, te istakao šta bi sve naši igrači koji kao srećni dobitnici Meridian Mundijal promocije mogli da očekuju u Moskvi i u Rusiji.

Dotakao se naravno i uspeha Crvene zvezde i Partizana, timova koji su prvi put u svojoj istoriji u istoj sezoni uspeli da izbore plasman u Evropi na proleće.

Govorio je o Geloru Kangi za koga se piše da je dogovorio sve sa praškom Spartom, te o Ričmondu Boaćiju. Milan Bard Živadinović i sada radi u Gani u okviru nekoliko fudbalskih akademija, a za nas je istakao da igrače poput Boaćija može da dovede u Srbiju za 500 do 1.000 dolara!

KO JE JURI VAKULKO – PARTIZANOV OZIL

Sa Bardom smo govorili i o njegovim očekivanjima za plasman Srbije na predstojećem Mundijalu. Kada su šanse večitih rivala u Evropi u pitanju on je bio optimističan. Iako je istakao da crveno-belima i crno-belima neće biti lako o njihovim dvomečima, smatra da oba srpska predstavnika imaju šanse za prolaz.

On je osim o fudbalu govorio i o modi, automobilima, te nekim životnim temama. Pogledajte celu emisiju sa gospodinom Živadinovićem, kao i naše prethodne emisije sa Ivicom Ilievom, 3X3 šampionima, Trikijem, Drulovićem i Šaranovićem…

FUDBAL – UŽIVO, KVOTE, DUPLE IGRE, SVE ŠTO POŽELIŠ