Milan Bard Živadinović: Boaći vredi 1.000 dolara! Odbio sam Real Madrid!

Milan Bard Živadinović
Fudbal Soccer Fudbalski savez Srbije redovna skupstina Ljubinko Drulovic (L) and Milan Zivadinovic Stara Pazova, 03.18.2014 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Gost naše Meridian UŽIVO emisije bio je Milan Bard Živadinović, a sa nama je pričao o mnogim stvarima! Bilo je tu fudbala, Crvene zvezde, Partizana, reprezentacije, ali i nekih društvenih tema!

Živadinović sada radi u Gani u okviru fudbalskih akademija, a istakao je da u toj zemlji igrača kao što je Ričmond Boaći ima na pretek. U vremenu kada transferi igrača vrede i preko 100 miliona, Bard tvrdi da može da dovede vrhunskog špica za 1.000 dolara!

POGLEDAJ CELU EMISIJU SA BARDOM

Sa nama je pričao i o Miroslavu Đukiću, koga je trenirao u reprezentaciji Jugoslavije, kao i šefu struke Crvene zvezde Vladanu Milojeviću. Što se njegove trenerske karijere tiče istakao je da je u jednom momentu imao ponudu velikog Real Madrida.

Naglasio je da je za reprezentaciju Srbije najbitnija disciplina, a još jednom je istakao svoj dobro poznati stav o fudbaleskim menadžerima.  Poznato je da je sarađivao sa Dejanom Savićevićem, a pričao je i o Predragu Mijatoviću sa kojim je takođe radio.

Sada je Kina poznato fudbalsko tržište, mesto gde se vrti mnogo novca, a Živadinović je istakao da je veoma skeptičan po pitanju cifara koje se pominju kada su razni transferi u pitanju. O spinovanju ciframa kada je fudbal u pitanju nam je govorio iz svog bogatog iskustva. Ako vas zanima kako od 100 dolara da napravite 2.5 miliona – pogledajte ovaj video!

IVICA ILIEV – GOGUU UNIŠTIO NOĆNI ŽIVOT

Naravno, Bard je poznat kao svetski putnik i čovek od stila, pa smo ga pitali i o odelima, satovima, automobilima, stajlingu, tetovažama koje su neizostavni deo izgleda današnjih fudbalera…

To je samo delić onoga što smo videli u prethodnom izdanju Meridian UŽIVO emisije! Budite uz nas svakog ponedeljka od 19 časova! Očekuje vas još sjajnih emisija, još sjajnih gostiju i aktuelnih tema!

FUDBAL – NAJBOLJE IGRE, NAJBOLJE KVOTE, NE PROPUSTI!