Meridian na Megdanu 2 – Pobeda Negucića i Bakočevićevi tiketi!

Jedan od najvećih MMA događaja u Srbiji održan je u Novom Sadu. Finale večeri je bila borba Stefana Negucića i Vladimira Prodanovića a pre tog duela smo gledali još 12 zanimljivih okršaja. Negucić, koga inače sponzoriše Meridian, lako je rešio finalnu borbu te večeri i zasluženo prigrabio trofej.

Neke od borbi na ’’Megdanu 2’’ su zaista kratko trajale ali je gotovo svaka opravdala očekivanja publike. Naši sagovoronici su bili Bakočević, Negucić, Savo Lazić koji je i trener, Igor Krstić koji je takođe zabeležio pobedu te večeri…

Da li si spreman za naredne MMA mečeve?

Jedan od centralnih događaja večeri trebalo je da bude borba Živka Stoimenova i Vasa Bakočevića ali do nje nije došlo. Iako su pripreme za ovaj okršaj trajale mesecima, Bakočević se nije pojavio na zvaničnom merenju pred borbu. Razlog je povreda, o kojoj je Vaso detaljno pričao u razgovoru nakon mečeva u novosadskom Spensu.

Igor Krstić je učestvovao u možda i najzanimljivijoj borbi večeri, jer je nju pratio jedan zanimljiv detalj. Ovo je jedan od poslednjih susreta koji su zakazani za ovaj datum, Krstić je svog protivnika Nemanju Kukića brzo oborio i počeo da udara velikom silinom. Meč je prekinut iako su oba borca želela nastavak. Sudija je odlučio da je kraj, Krstić je ostvario treću pobedu u karijeri.

Kladi se na boks, kvote su spremne!

Publika je u Novom Sadu uživala i sa nestrpljenjem čekala finale večeri. Na kraju, kao što je Savo Lazić i najavio, to je bila laka pobeda Stefana Negucića. Davor Štefanek je pobedniku uručio ogromni pehar a kolege iz tima su bile tu da podele radost sa njim.

Prvi put je nek domaća kladionica imala u ponudi kvote za MMA u Srbiji a to je na najbolji način iskoristio Savo Bakočević. U razgovoru sa nama se pohvalio svojim dobitnim tiketima. Pored povrede koja ga je sprečila da se bori i on imao razloga za zadovoljstvo nakon ove večeri.

Tu su kvote za šampiona na Belatoru!

Ostale detalje, razgovor sa mnogim učesnicima takmičenja ’’Megdan 2’’, ekskluzivne snimke iz svlačionice, pripremu pred meč i reakciju pobedničkog tima nakon održane poslednje borbe možete pogledati u Meridianovoj reportaži iz Novog Sada!