Meridianbet Giveaway: Aleksandar je dobitnik, pesmom do Sony PS4! (VIDEO)

Meridianbet Giveaway

Uspešno je završen prvi Meridianbet Giveaway, a dobitnik Sony Playstation je Aleksandar Žunić.

Aleksandar je bio gost Nikole Lalovića u specijalnoj emisiji posvećenoj uručivanju nagrade. Meridianbet je u prethodnim nedeljama bio organizator novogodišnjeg giveawaya, a sve u cilju da nekoga od naših igrača i pratilaca nagradimo popularnom konzolom.

Sve što je bilo potrebno je da zapratite naš Meridianbet jutjub kanal i da nam ostavite kreativan komentar. Aleksandar je na u petak 28. decembra bio proglašen za dobitnika u našoj uživo emisiji, a u razgovoru sa Nikolom je otkrio i kako je došao do ideje za najbolji komentar.

POSTOJI JOŠ JEDAN NAČIN DA OSVOJIŠ SONY PS4!

Aleksandar nam je pričao o svojoj zamisli da napiše pesmu i na kraju je taj njegov komentar zaista i bio najkreativniji. Otkrio nam je i kako je saznao da je baš on taj koji će svojoj kući odneti Sony PS4 i bilo je očigledno da ga je ova nagrada posebno obradovala.

Međutim, ni to nije bilo sve o čemu su Aleksandar i Nikola razgovarali. Otkrio nam je koji intervju sa našeg Meridianbet jutjub kanala mu se najviše dopao, ali i da se nekada bavio košarkom. Zato su on i Nikola porazgovarali o aktuelnostima u igri pod obručima, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=2Mon3PojBj8

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime