MeridianUživo – Savo Lazić: Megdan 3 će biti najbolji do sada!

 

Gost naše nove emisije bio je Savo Lazić, MMA borac koji se okušao i kao trener. Pričao nam je i o tom aspektu svoje karijere a njegovo gostovanje imalo je povoda. Savo je najavio Meridian Megdan za koji kaže da će biti najbolji do sada!

Počeli smo priču o njegovoj karijeri. Iako je došao u Beograd da bi se bavio košarkom, nekako se prebacio na MMA. Kako Savo kaže, u prirodi čoveka je da se bori. Zato njega nije privukao samo sport već i borba kao takva, ono što čovek radi još od praistorije!

Zanimljivo izjavu Savo je imao i o svojim kolegama! Sebe ne isključuje iz te grupe ljudi ali tvrdi da je MMA skup egocentričnih ludaka! O tome ima mnogo dokaza i Lazić misli da se niko na njega neće naljutiti zbog te izjave jer svakoga dana mogu da se pogledaju u ogledalo!

Meridian poslao drugog igrača na Final Four!

 

Lebron koji zakucava preko pet igrača? Ronaldo koji može da postigne 50 golova u sezoni? Publika to voli da vidi, bez obzira koliko je doping prisutan. Bez namere da opravda dopingovanje u sportu, Savo Lazić tvrdi da je on prisutan i da čak ni navijači nemaju ništa protiv toga!

Kada vas kao dete istuče otac jer niste poslušali, vaši mišići to zapamte. Zbog toga se vi više ne upuštate u sukobe sa autoritetima. Ukoliko vam se takve stvari dese i na početku MMA karijere, uvek ćete opreznije ulaziti u borbe protiv rivala koji su vas pobeđivali. Takav je primer Jankovića i Zvijera!

Nastavili smo sa pričom o Zvijeru, jednom od najpopularnijih boraca kod nas. Savo bi voleo da budu u ringu jer kako kaže, obojica imaju pravo da misle da su bolji. Taj meč bi bio vrhunski i za njega su pored boraca bili zainteresovani i publika i Aleksa Balašević.

 

’’Aleksa je za taj meč nudio pare kakve on nije video nikad! Onda je on odlučio da neće na Megdan! Ne odgovaraju mu sudije i još uvek misli da su ga sudije pokrale protiv Vasa Bakočevića! Ni Janković ni ja nismo udarali te ljude kada smo ušli u ring.’’

Nataša Kovačević za Meridian: Zaljubila sam se u košarku zbog Stojakovića i Indijanapolisa

 

Meridian Megdan će biti u ponudi za klađenje a kako sada stvari stoje, svi će se kladiti! Iskoristili smo priliku da analiziramo mečeve koji će biti održani u Novom Sadu krajem aprila. Ovaj Megdan će biti najbolji, čak iako se Savo ne bori, priznao je u našoj emisiji!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime