Meridian UŽIVO, Marko Radaković: Spremam pakao za Janičića! (VIDEO)

Marko Radaković

 

Gost još jedne Meridian Uživo emisije bio je Headhunter, čovek kog ćemo gledati na narednom Megdanu! U četvrtak se u Novom Sadu održava Megdan 3 a na njemu će nastupiti i Marko Radaković, momak koji je bio u našoj emisiji.

Trenutno je Marko u procesu skidanja kilaže, najgorem periodu u životu svakog borca. Ipak, bio je dobro raspoložen i čuli smo od njega mnogo zanimljivih stvari. Kako bi se u novinarskom žargonu reklo Radaković je zahvalan sagovornik i voli da priča sa medijima.

VASO PORUČIO ŽIVKU: MRTAV SI! MALTRETIRAĆU TE ZA PUBLIKU!

 

Krenuli smo oštro, najavom njegovog narednog meča. Za meč sa Janičićem je spreman, očekuje pravi rat u rundama i kaže da je protivniku pripremio pakao. Kako će to sve izgleda videćemo u Novom Sadu ali i u svim Meridian kladionicama.

Ovaj Megdan će biti drugačiji od svih dosadašnjih jer je pored standardne ponude za klađenje uvršteno i lajv klađenje na mečeve ali i prenosi. Svaka Meridian kladionica će prenositi borbe za najvećeg MMA događaja u regionu!

Radaković nam je pričao o svom bogatom borilačkom iskustvu, pojasevima koje ima ali neće nositi u Novi Sad ali i pojasu koji planira da uzme. Dotakli smo se njegovih početaka u borilačkim sportovima. Marko Radaković je kao dečak počeo da trenira džudo.

KVOTE NA MEGDAN 3! KLADI SE NA DOMAĆI MMA SAMO U MERIDIANU! 

 

Danas smatra da to nije najbolji potez već da je rvanje idealna baza za sport kojim se danas bavi. Od skoro je u MMA i njegov brat pa smo čuli šta mu Marko zamera i kako ga savetuje da u budućnosti bue što uspešniji.

Tokom emisije smo podelili 5 puta po 2 karte za Meridian Megdan. Događaj za koji su svi saglasni da ima fantastične takmičare i fantastične borbe na programu će biti održan u SPENS-u u četvrtak a i gledaoci koji su najbrže odgovarali na pitanja u emisiji će posmatrati spektakl.

UGOSTILI SMO I SAVA LAZIĆA! EVO ŠTA JE REKAO O VASU I ŽIVKU! 

Trenutno je naša najjača kategorija do 77 kilograma. Tu spadaju i Negucić, Lazić, Bakočević, mnogi elitni borci iz regiona. Koliko Marku znači sparing sa svima njima rekao nam je u emisiji. Kako on ističe, borba protiv njih na treningu je često teža nego sama borba na nekom MMA događaju!

Pogledaj celu emisiju na našem jutjub kanalu i saznaj sve što te zanima o Meridian Megdanu, karijeri Marka Radakovića i borbama koje ćemo ove nedelje gledati u SPENS-u. Spektakl nas očekuje, nemoj da propustiš jer će o ovome svi pričati!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime