MERIDIAN UŽIVO – Mr Crossover i Haubica sa Uba!

Gosti naše nove emisije Meridian Uživo bila su dvojica momaka koji se bave sportom koji se najbrže razvija. Dragan Bjelica i Ivan Popović su šampioni Srbije u 3×3!

Iako su obojica imali seniorske karijere kao košarkaši, odlučili su se za drugačiji put. Bjelica je dugo trenirao u Crvenoj zvezdi dok je Popović imao neke odlične sezone u niželigaškim takmičenjima. Odigrao je i jednu sezonu u KLS.

Na kraju su obojica odlučili da pređu na novi sport. Njima taj prelazak nije bio lak ali su shvatili koliko će 3×3 biti popularan u budućnosti. Napravili su žrtvu i sada su među najboljima na svetu!

Možeš da se kladiš na njihov plasman!

O svom prelasku na basket, turnirima koje su igrali širom planete, današnjim pogledima na košarku i još mnogo čemu, pričali su sa našim voditeljima. Sjajni momci i fantastični sportisti su otkrili i kakvi su im planovi za budućnost.

A njih svakako mora biti. Basket 3×3 postaje Olimpijski sport već na narednim igrama i još niko ne zna kakva će biti pravila. Srbija trenutno ima nekoliko fenomenalnih ekipa i ukoliko bude mogla da pošalje samo 4 igrača, biće u problemu.

Niko od ovih momaka, ali ni od momaka iz ostalih timova poput Majstorovića, Buluta, Stojačića…ne zaslužuje da propusti premijerno izdanje basketa na Olimpijskim igrama. Bjelica i Popović će dati sve od sebe da zaigraju u Tokiju!