Meridian UŽIVO: Dolazi nam Vlada Novaković, postavi mu pitanje!

Vlada Novaković Meridian UŽIVO
izvor: Skrinšot jutjub

Svaki ponedeljak je radostan jer stiže Meridian UŽIVO! Ovoga puta, gost Nikole Lalovića biće sportski novinar Vladimir Novaković. Emisiju možete da gledate na zvaničnoj fejsbuk stranici Meridianbet u ponedeljak u 17 časova.

Novinar i komentator Sportkluba biće gost u studiju i odgovaraće na sva vaša pitanja, zato ne propustite da saznate sve što vas zanima od jednog od najpoznatijih sportskih novinara.NOVI EVROGOL PODKAST JE TU! O DERBIJU, SRBIJI I SELEKTORU, PRIJOVIĆU U PREMIJER LIGI I MNOGIM DRUGIM TEMAMA!Vladimir Novaković je rođen u Beogradu 1973. godine. Filološku gimnaziju i Filološki fakultet iskoristio je kao polaznu tačku za novinarsku karijeru, a jedan je od pionira sportskog internet novinarstva u ovom delu Evrope.

Uređivao je sportski vebsajt B92 više od 10 godina, a kompletan sajt dve i po godine. Trenutno radi na televiziji Sportklub od prvih dana postojanja, u februaru 2006. godine, najpre kao komentator, a zatim i kao sportski analitičar. Već godinama možete da ga gledate gotovo svakog vikenda na kanalima Sportkluba, kao i u podkastima njihovog vebsajta.

KO JE ĐORĐE MIHAILOVIĆ, NOVA NADA ČIKAGO FAJERA?

Tokom karijere sarađivao je redovno ili povremeno sa mnogim domaćim pisanim i elektronskim medijima. Pisao je za Guardian, izveštavao za BBC i WDR, a odrastao je uz fudbal. O fudbalu piše već dve decenije, a u dva navrata bio je i gost Nebojše Markovića u našem Evrogol podkastu.

Novaković će sa voditeljem Nikolom Lalovićem razgovarati u najvećoj meri o fudbalu i najaktuelnijim događajima u svetu domaćeg i međunarodnog fudbala. U sredu 3. oktobra Crvena zvezda igra svoj drugi meč u Ligi šampiona protiv Pari Sen Žermena, pa će i ta utakmica biti jedna od tačaka fokusa razgovora.

KLADI SE NA SRPSKI FUDBAL IZ NEDELJE U NEDELJU!

Pričaće se i o reprezentaciji Srbije, engleskoj Premijer ligi i mnogim drugim fudbalskim temama. Ukoliko želite da poslušate prethodna gostovanja Vladimira Novakovića u emisiji Evrogol podkast, sada je pravi trenutak da se pripremite za ponedeljak u 17 časova.

Novaković je bio gost u prvoj i desetoj emisiji Evrogol podkasta. Zato, šaljite nam sva vaša pitanja, jer će sa našim gostom u ponedeljak posle podne biti itekako zanimljivo.

Ponedeljak, 17 časova, Meridian UŽIVO na našoj fejsbuk stranici Meridianbet.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime