Meridian Mundijal: Teslićanin Miro putuje u Rusiju

Miro Bogdanić iz Teslića pridružiće se ovo leto ekipi koja će sa tribina da prati Svetsko prvenstvo u Rusiji! Naime, Miro je jedan od dobitnika nagradne igre „Meridian vodi na Mundijal“, koja je zvanično završena krajem aprila.

”Prvo šok, pa neverica”, ukratko opisuje trenutak kada je saznao da baš on, zahvaljujući Meridianu, putuje na fudbalski spektakl u Rusiju.

”Mislio sam da je šala i da je nemoguće da sam ja dobitnik. Dok nisam  proverio, nisam verovao”, priča Miro i dodaje da je put na Mundijal šansa koja se jednom pruža.

Mladi Teslićanin je odigrao samo jedan tiket, koji mu je, po svemu sudeći, doneo sreću.

PRVI MEČ NA TURNIRU MORA DA SE POBEDI!

Miro će, ističe, svim srcem da navija za Srbiju. Smatra da od prve utakmice, koju će odigrati na Mundijalu, sve zavisi. ”Srbija je pokazala da može biti prva u mnogim sportovima, možda je ovo šansa da na tronu bude i u fudbalu”, kaže Miro.

Ko su njegovi favoriti na Mundijalu i šta poručuje drugim kladioničarima, pogledajte u videu.

Miru čekamo da se vrati iz Rusije i sa nama podeli svoje utiske, a do tada, vi posetite sajt Meridiana i uverite se u odličnu i raznovrsnu ponudu za klađenje.

ŠTA MOŽE SRBIJA NA SVETSKOM PRVENSTVU?

Podsećamo vas da je za putovanje u Rusiju bilo potrebno da odigrate samo jedan tiket. Bilo je potrebno da na njemu imate tri para iz Meridian Mundijal lige. Takav je slučaj i sa Mirom, on je jednim tiketom obezbedio putovanje na Mundijal.

Srbija će na Svetskom prvenstvu igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom a svi zajedno se nadamo da bi Orlovi mogli da prođu grupu. Naša ekspedicija ide da glasno navija a sa takvom podrškom rezultat ne može izostati.

Vidimo se u Rusiji, na Mundijalu! Vidimo se u dresovima reprezentacije Srbije, da zajedno navijamo. Pa možda sve i do svetske titule, kao što to Miro pretpostavlja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime