Meridian Mundijal: Herceg Novi navija za Srbiju! (VIDEO)

Pun avion putnika za Rusiju! Tako se najlakše može opisati akcija Meridian Mundijal koja je poslala desetine igrača na Svetsko prvenstvo! Navijača Srbije će biti na svim stadionima u Rusiji a mi smo se potrudili da i u Moskvi atmosfera bude dobra!

Jedan od poslednjih dobitnika, čovek za kog se može reći da je imao više sreće od ostalih je, Radovan iz Zelenike. On je svoj tiket odigrao u Herceg Novom a tamo smo se i našli sa njim da porazgovaramo o nagradnoj igri, tiketima, fudbalu i odlasku na Mundijal.

’’Jedno veliko iznenađenje za mene, desilo se iako nisam očekivao.Velika stvar koja će biti urezana u mom pamćenju’’. rTako nam je rekao Radovan i otkrio nam svoje prve utiske nakon što je saznao da će putovati u Rusiju ovog leta.

Tokom intervjua smo saznali da će biti uživanja za Radovana da prati uživo najveću fudbalsku smotru! Putovanje je zasluženo jer je odigrao dosta tiketa iz naše Meridian Mundijal lige. Bilo je potrebno i malo sreće da se u moru tiketa izdvoji baš njegov!

DOKLE MOŽE SRBIJA NA MUNDIJALU?

Navijački, Radovan vidi i Srbiju u krugu favorita. Ipak, kada situaciju sagleda malo realnije, ističe da će Srbija sasvim sigurno iz grupe izaći kao drugoplasirana. Verujemo da bi i bilo koji navijač Srbije potpisao takav scenario!

Za kraj je igračima poručio da nastave sa odigravanjem tiketa. Posebno onih o Svetskom prvenstvu jer je Meridianova ponuda o Mundijalu fantastična! Pored klasičnih igara poput šampiona narednog prvenstva u opticaju su i mnoge druge igre.

KAZINO MARATON: VELIKA PLANA DOBILA DVE NAGRADE! (VIDEO)

Tako možete da se kladite koja će reprezentacija zauzeti koje mesto u grupnoj fazi, sa kog kontinenta dolazi budući šampion i mnogo štošta. Kvota da će Dušan Tadić biti najbolji asistent turnira je 100! Ko bi drugi mogao da dodaje loptu Prijoviću, Mitroviću i Joviću do velikog uspeha?

Navijačka delegacija Srbije biće uvećana za ljude koje u Rusiju šalje Meridian. Samo jedan tiket, sa tri tačna rezultata na njemu, mogao je i vas da pošalje. Želimo lep provod putnicima i nadamo se da će gledati fantastične mečeve ovog leta!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime