Marko Radaković: Vaso Bakočević će nokautirati Živka! (VIDEO)

Ukoliko ste propustili emisiju sa Markom Radakovićem, ovaj tekst ne smete. MMA borac  iz Pančeva, jedna od najvećih zvezda na predstojećem Meridian Megdanu, pričala nam je o sportu i borbama koje nas očekuju u Novom Sadu.

Iako će radaković raditi najbitniju borbu večeri podjednaku ili možda čak veći pažnju privlači okršaj Bakočevića i Stojmenova. Njih dvojica se godinama javno pozivaju na duel, nekoliko puta je otkazivan meč ali sada su spremni da odmere snage.

Vaso Bakočević je veliki favorit, pre svega zbog svog kvaliteta ali i zbog iskustva kog ima mnogo više od rivala. Takvo mišljenje ima i Radaković koji smatra da će Živko biti nokautiran, svejedno u kojoj rundi. Vaso je obećao to a videćemo da li će se desiti. Rečenica ’’Vaso prilično jako udara’’ dovoljno govori.

POGLEDAJ PONUDU ZA BORILAČKE SPORTOVE!

Meridian je organizovao i klađenje na Megdan, najveći MMA događaj u regionu. Pored kvota koje su već sada u ponudi biće i uživo klađenja na mečeve iz hale SPENS ali i direktnog prenosa. Pratite jutjub kanal Meridiana ili u nekoj od kladionica gledajte borbe iz Novog Sada.

Marko je bio raspoložen za saradnju pa je sa nama podelio i imena trojice najvećih favorita na Megdanu. Pored sebe, a smatra da će sa Janičićem lako izaći na kraj, tu su i Vaso i Ilke, njegovi prijatelji i saborci za koje nema dilemu da će dati sve od sebe da stignu do pobeda.

Kada smo se dotakli priče o Janičiću, Marko se baš raspričao. Borba koja sledi biće pravi izazov za njega. Kaže da se tokom prethodnih mečeva malo štedeo zbog ovog okršaja. Radaković je malo ljut na svog rivala jer je Janičić sebi dao za pravo da komentariše pojas koji on ima.

KLADI SE NA MEGDAN!

’’Od borbe sa Janičićem očekujem pravi rat. On je malo uzleteo, na krilima nekih ranijih pobeda. Smatram da rivali koje je pobeđivao nisu bili na mom nivou. Spremam mu težak meč i čeka ga pakao.’’, poručio je Marko Radaković svom narednom rivalu.

Bilo je priče i o Konoru MekGregoru koga je opisao na neobičan način, savetima o ulasku u MMA ali i o značaju svakog poraza u karijeri. Radaković kao profesionalac ima samo jedan poraz. Kompletnu emisiju kojom najavljujemo Meridian Megdan možete pogledati na našem jutjub kanalu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime