Evrogol podkast: Nikola Lalović i Vlada Novaković o reprezentaciji, Premijer ligi i Olimpiku iz Marseja!

Evrogol podkast

Navikli smo vas na mnogo novih stvari u prethodnom periodu a u skladu sa tim je i ovo. Počeli smo sa podkastom! Svakog četvrtka će Nebojša Marković biti vaš domaćin i sa svojim gostima pričati o fudbalu u emisiji čiji naslov sve govori: Evrogol podkast!

Za prvo izdanje izabrana su dva novinara, Nikola Lalović, glavni urednik Meridian sporta i Vlada Novaković, novinar i komentator Sport kluba. Čovek neverovatnog iskustva, koji je, iako se ne čini tako, prisutan u medijima nekoliko decenija, rado se odazvao pozivu.

KLADI SE NA MARSEJ!

Specijalista za englesku Premijer ligu prvo nam je dao neke odgovore na pitanja u vezi sa tim takmičenjem. Znamo da su ispali VBA i Stouk, Svonsi je blizu a opstala su sva tri tima koja su ušla. Ipak, pad kvaliteta je očigledan i sada timovi drugačije razmišljaju.

Vlada kaže da su za to najviše zaslužne pare. Klubovi ne žele da izgube ogroman profit pa igraju na sigurno, opstaju u ligi bez velikih ambicija samo da bi igrali i naredne sezone. Takav je slučaj ove sezone bio sa mnogim ekipama iz donjeg dela tabele.

Drugi gost Meridianovog Evrogol podkasta je bio Nikola Lalović kom ovaj studio postaje druga kuća. Na njegov glas ste već navikli a sada nam je pričao o Marseju. Kao da je tamo odrastao, kao da poznaje svaku ulicu tog grada, pričao nam je o Tovanu i lokal-patriotizmu.

Naravno, neizostavan deo je bila reprezentacija. Kako je Nikola stvarno odrastao u Smederevu, posebno mu je drag Aleksandar Mitrović. To smo čuli i u Evrogol podkastu dok je Vlada izneo niz sumnji u fudbalsku reprezentaciju.

SAMO JEDNO KOLO U ENGLESKOJ!

Nebojša Marković će sa vama biti i narednog četvrtka kada će u našem studiju ugostiti neke nove ljude. Ponovo će tema biti fudbal a kompetentni sagovornici će pričati na različite teme. Nemojte propustiti Evrogol podkast, nešto jedinstveno na ovim prostorima! Do sledećeg slušanja!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime