EKSKLUZIVNO: Vaso Bakočević i Marko Radaković kod nas odmah posle Megdana! (VIDEO)

Vaso Bakočević MMA

Meridian Megdan 3 bio je pravi spektakl, a akteri dve najbitnije borbe biće naši gosti u sredu od 20 časova u specijalnoj emisiji posvećenoj upravo ovom događaju. U gost nam dolaze Vaso Bakočević i Marko Radaković.

Naravno da ćete i vi moći da im postavljate pitanja i to na fejsbuk stranici Meridian sport, kao i na fejsbuk, tviter i instagram stranicama Meridianbeta. Naravno i tokom same emisije ćete uživo na našem jutjub kanalu moći da ispitate ove sjajne borce.

MERIDIAN MEGDAN 3 – POGLEDAJ VIDEO!

Vaso Bakočević je bio zvezda večeri na Meridian Megdanu 3 i uspeo je da kao i što je već dugo najavljivao lako pobedi Bugarina Živka Stoimenova. Pobeda u ovom meču će mu po svemu sudeći doneti ozbiljan ugovor, a o glasinama da je potpisao za Belator pričaćemo u ovoj emisiji.

Glavnu borbu večeri imali su Marko Radaković i Miloš Janičić. Iako je dobio prve dve runde u kojima je dominirao Radakoviću je u poslednjoj nestalo snage. Je li razlog tome bio veliki broj borbi u prethodna dva meseca ili nešto drugo, pitaćemo ga tokom emisije.

KLADI SE NA MMA MEČEVE! NAJVEĆA PONUDA, NAJBOLJE KVOTE!

Iako je Janičić apsolutno zasluženo pobedio mnogi smatraju da je samo malo bolji taktički pristup mogao Pančevcu da donese devetu pobedu u karijeri i još jedan korak napred ka organizacijama poput Belatora i UFC-a.

Naravno da ćemo Bakočevića i Radakovića osim o njihovim borbama i karijerama pitati i o ostalim borbama sa Megdana, te o borcima koji su posebno njima privukli pažnju.

A ŠTA NAM JE RADAKOVIĆ REKAO PRE MEGDANA? 

Marko Radaković i Vaso Bakočević u studiju u sredu od 20 časova – ne propustite još jednu Meridian eksluzivu!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime