Četiri dame o Salahu, Liverpulu, Zvezdi i fudbalu, Nikola Demonja o klađenju!

Crvena zvezda se pripremila za novi meč u Ligi šampiona. Tu utakmicu ćete pratiti kasnije večeras, a do tada treba ispratiti emisiju. Ponovo su naše četiri dame analizirale fudbal iz svog ugla, pričale su o Ligi šampiona i o još nekim stvarima.

Počeli smo sa malim kašnjenjem, što je Mariju prilično iznerviralo. Može se reći da su naše dame krenule nervozno, kao Zvezda na prethodnom evropskom gostovanju. Ipak, Gala, Jelena i Milena su uspele da se izvuku jednim zanimljivim prilogom.

TU JE CELA PONUDA ZA LIGU ŠAMPIONA!

Emisiju smo otvorili pričom o Salahu ali smo ubrzo prešli na intervju sa Nikolom Demonjom. Poznati saksofonista, koji nastupa sa najboljim muzičarima na ovim prostorima, odigrao je tiket. Kaže da mu to dobro ide pa smo rešili da ga testiramo.

Gala je radila intervju sa njim i čuli smo njegove predloge za večeras, ali i za vikend. O tome zašto su jedna mama i jedna tetka čekale ispred kladionice, koje sportsko društvo je Galin ’’rođak’’, kao i zašto je Demonja zaslužan za Novaku karijeru, saznaćeš u prilogu.

Nekoliko zanimljivih informacija, poput onih o dvomeču iz 1973. godine pratili su ovaj intervju. Zvezda je tada pobedila u oba meča, a Liverpul je promenio fudbalsku filozofiju. Jelena je pročitala i statistiku, kakav Zvezda ima učinak protiv timova iz Engleske i dame se nadaju da on neće biti pokvaren danas!

KLADI SE UŽIVO NA ELITNE MEČEVE!

Poslali smo Marka u Liverpul pa nam je on u narednom prilogu preneo delić atmosfere. Kako izgleda atmosfera u pabovima oko stadiona? Jedna tipična engleska stvar, pivo i čekanje najvažnije sporedne stvari na svetu. Englezi, Srbi koji navijaju za Zvezdu, Australijanci… ima svega u prilozima koje morate da vidite.

Bilo je tu i pitanja gledalaca. Kako je Marija nabavila dres iz prethodne emisije? Šta Gala prognozira za večeras? Koji prevoz Jelena koristi? Kako se Milena tako dobro snalazi sa kvotama? A za kraj još jedan tiket, ovaj put sastavljen isključivo ženskom rukom!

https://www.youtube.com/watch?v=Nuo3sQ9C9KM

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime