Branko Rosić: Mitrović izgleda kao lik iz paba, Terzić čita Begbedea! (VIDEO)

Gost Meridianove redakcije bio je čovek čije tekstove i knjige publika obožava, Branko Rosić. Baš onoliko koliko on obožava muziku, kvalitetan fudbal, pabove i Čelsi. Iz prve ruke dobili smo informacije o euforiji Engleske tokom Mundijala!

Nekada je svirao u grupi Urbana gerila, uvek je voleo fudbal kasnije je zavoleo i London. Kako je do svega došlo? Pola sata emisije MeridianUživo bilo je dovoljno da saznamo odakle su se rodile te ljubavi koje traju do danas.

Zanimljivo, sve je krenulo od OFK Beograda. Na jedan meč domaćem prvenstva otac ga je odveo da gledaju taj tim protiv Crvene zvezde. Tata je bio Romantičar a mladi Branko nije, još uvek, imao svoje favorite u fudbalskom svetu.

OSTALA SU JOŠ ČETIRI MEČA NA MUNDIJALU!

Samo do tog dana, dok nije video kako čuda na golu pravi Petar Borota. Usledili su novinski članci, posteri i gledanje novih mečeva. Kasnije je Pera Borota jugoslovenski fudbal zamenio engleskim a Rosić odrastao. I shvatio da treba da pruža podršku timu za koji igra junak iz detinjstva.

Još jedna važna informacija je da povezanost nije bio samo Borota. Lokacija Stamford Bridža odigrala je neverovatno bitnu ulogu u celoj priči. Baš u okolnim ulicama nastao je jedan od prepoznatljivih simbola Londona, pank. Kompletna scena svirala je na jako malom prostoru.

Preko Branislava Ivanovića, Nemanje Vidića, Jokanovića i Mitrovića priča je išla dalje. Do Mundijala, na kome se Englezi ove godine pokazuju u dosta dobrom svetlu. Ovo je njihov najbolji turnir nakon osvajanja titule i euforija je ogromna.

KAKVE SU ŠANSE ENGLEZA?

Da li se fudbal vraća kući? To je pitanje koje muči svakoga od nas ali i svakog Engleza na svetu! Oni su veoma samouvereni i sigurni u dobar rezultat nacionalnog tima! Na kraju smo prognozirali ishod polufinala! Branko kaže da će biti 2:1!

A šta ima da kaže o Enkiju Bilalu, čovek koji je napravio karijeru u strip industriji? Koje knjige čita Zvezdan Terzić i zašto? To, a i još nešto drugo, saznaj u emisiji!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime