Boris Raspudić: Po građi sam sličan Kanavaru!

Legenda Borca, Boris Raspudić, bio je gost nove Meridian emisije. Čovjek kog Lešinari smatraju za jednog od ljudi koji je njihov, fudbaler kom su pisali transparente i pjevali pjesme ponovo je otišao iz Borca.

Pogledaj ponudu!

Kod njega to nikada nije definitivno. Tri puta je Raspudić dolazio u Borac i tri puta ga napuštao, svaki put uz nadu da će ponovo biti tu. Ove zime je potpisao ugovor sa ekipom Kozare iz Gradiške i pokušaće da im pomogne u borbi za opstanak.

Kladi se na Borac!

Sa iskusnim defanzivcem smo pričali o njegovoj karijeri, vremenu provedenom u Borcu i daljim planovima. Otkrio nam je i da je prerastao fudbalske uzore ali da se kao mlađi lako identifikovao sa Kanavarom, jednim od najboljih svjetskih štopera.

Trenutno mu se ne sviđa stanje u klubu iz Banjaluke pa se ponovo odlučio za odlazak. Ali, ljubimac Lešinara već uveliko razmišlja o trenerskoj karijeri pa neće biti iznenađenje ako se u klub vrati sa drugačijom ulogom. Mogao bi u budućnosti da postane trener Borca.

Možeš na Mundijal!

Boris Raspudić je na kraju našeg razgovora odigrao i humanitarni tiket na kom je pokušao da pogodi tri tačna rezultata. Kvota je kao i uvek fantastična a fudbalera sa toliko godina iskustva treba poslušati u ovakvim situacijama!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime