Bakočević i Negucić: O Živku i Janičiću, ali i Fergusonu, Habibu i Koreškovu! (VIDEO)

Negucić i Vaso Bakočević Meridian UŽIVO

Gosti naše Merdian UŽIVO emisije bili su MMA borci Vaso Bakočević i Stefan Negucić. Pričali smo o nedavno održanom UFC 229, ali i o njihovim karijerama, nekadašnjim i budućim protivnicima i planovima za naredne borbe.

Oba borca su iznela svoje mišljenje o prethodnom protivniku koga je Bakočević pobedio u ringu – Živku Stoimenovu. Bilo je reči i o zvezdi prethodnog Megdana Milošu Janičiću, koga je na svom debiju savladao upravo Stefan Negucić.

Bakočević je nedavno potpisao ugovor sa Belatorom, a prvi meč u toj organizaciji je izgubio. Ipak je sa druge strane bio nekadašnji šampion Andrej Koreškov.

S obzirom s kim sam se borio – na njemu je bio veći pritisak.Koreškov je bivši šampion, čovek koji ima 15 mečeva u Belatoru. Njemu bi bio kraj karijere da je izgubio od mene“, istakao je Vaso Bakočević.

A SAD SVI ČEKAMO FEDOROVU BORBU!

Stefan Negucić smatra da je Konor Mekgregor izjavama pre meča sa Habibom Nurmagomedovom prešao granicu, a što se tiče Dagestanca – imao je samo reči hvale.

Ko potcenjuje Habiba, taj čovek nije normalan, on je ubica, rundu nije izgubio u UFC-u. Ako se desi revanš možda Konor samo pruži veći otpor. Ali u ovoj borbi Habib  mi nije bio opušten, nije prikazao koliko zna“, smatra Negucić.

Već je zakazan meč Derika Luisa i Danijela Kormijera, samo mesec dana nakon UFC-a 229. Luis je primio mnogo udaraca od Aleksandra Volkova, ali je na kraju sa dva poteza rešio meč. Kakve šanse sada ima?

Gledajući njegov Šerdog u zadnjih deset mečeva ima osam ili devet pobeda, sve protiv ozbiljnih boraca. Realno on to zaslužuje, ali kakve on šanse ima protiv Kormijera? Ja mislim jako male“, istakao je Vaso Bakočević.

NAJBOLJA MMA PONUDA ZA KLAĐENJE!

Pričali smo i o tome gde će Vaso nadalje raditi svoje mečeve, te šta su Negucićevi planovi u nastavku karijere, a vi budite uz nas i nadalje u narednim Meridian UŽIVO emisijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime