VENECIJA IZBACILA NOVE DRESOVE: Najlepši u Seriji A!? (FOTO)

Venecija-Serija A-novi dresovi
Venecija prikazala dresove za novu sezonu (FOTO: Guliver images)

Fudbalski klub Venecija, prikazao je novu garnituru domaćih dresova za sezonu 2021/2022. Po svemu sudeći biće ovo možda i najlepši dresovi u Italiji ove sezone, a u prilog tome ide i podatak da se već prvog dana naručilo na hiljade primeraka, što je za klub poput Venecije blago rečeno nešto nesvakidašnje!

Venecija je od ove godine ponovo u Seriji A. Nakon punih 19 godina, klub sa severa Italije i regije Veneto – vratio se u najviši rang italijanskog takmičenja. Po prvi put nakon sezone 2001/2002 “Krilati lavovi” će ponovo igrati protiv najsnažnijih italijanskih klubova.

U specifičnim bojama, u garnituri dresova koje je “Kappa” fantastično uradila, sigurno je da će simpatični klub sa severa biti jedan od omiljenih za sve koji budu pratili Seriju A ove godine.

Istorija kluba osnovanog daleke 1907. godine je izuzetno komplikovana, isprepletena raznim bankrotima, gašenjima, fuzijama i novim počecima.

Poslednji “novi početak” je 2015. godina kada se desio upliv velikog novca i investicija, i kada je od četvrtog ranga počelo naglo uzdizanje Venecije u svakom smislu, marketinškom, igračkom, navijačkom i medijskom.

U trenutku kada su bili u trećem rangu takmičenja, doveden je legendarni Filipo Inzagi za šefa stručnog štaba sa kojim je izborena promocija u Seriju B. Od tada pa do danas Venecija je u italijanskoj fudbalskoj žiži javnosti.

Sada, u Seriji A želimo im puno sreće, i nadamo se da će se klub za koji su nekada igrali Dejan Petković “Rambo” i Alvaro Rekoba ovog puta nešto duže zadržati u najvišem rangu. Zaslužuju zbog bogate istorije, lepe tradicije i još lepših dresova!

STANKOVIĆEVE “PETARDE”: Ko je sve osetio Zvezdin bes?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Vladimir Kuzmanović: Optužili su me da sam sina ubacio u reprezentaciju! | Sport Fokus S1EP15

9 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime