Znate one dane kada ne znate gde ćete pre i kada ne želite da propustite nijedno dešavanje? U takvoj situaciji se našao jedan golman u Australiji, ali on je imao više nego interesantno rešenje.

Naime, golman Luk Borean nije želeo da propusti polufinalu utakmicu svog kluba, a sa druge strane nije želeo (ili bolje rečeno – nije smeo?) da propusti ni svoje venčanje.

Našo je jednostavno rešenje, oženio je svoju izabranicu, a onda otišao na utakmicu. Ako se pitanje šta mu je na to rekla mlada – ništa, gledala je utakmicu sa tribina.

Radi se o austraijskom takmičenju NPL Kvinslend, u okviru kojeg je Borean trebalo da bude među stativama svog fudbalskog tima, Lajonsa, protiv Peninsula Pauera.

Njih dvoje su se venčali tokom dana, a onda napravili pauzu i otišli na utakmicu. On je došao u odelu, mlada u venčanici, ali finale je tu!

Mlada je sve vreme sedela u prvom redu tribina, u venčanici i sa velom na glavi, i bodrila svog supruga.

Ljubav, kompromis, nazovite to kako hoćete.

“Postoje dve vrste trenera: smenjeni i oni koji će da budu smenjeni”

OBAVEZNO POGLEDAJTE: IVICA KRALj – Priče iz kraja #11

 

4 KOMENTARA

  1. kompromis i razumevanje,i naravno ljubav,zato se i ozenio istog dana i onda odigrao utakmicu,da budemo realni da je profesionalac na tako nesto sigurno ne bi mogao da racuna,ili ovo ili ono,dva nikako zajedno

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime