Ćuk nije optimista: Ko može da zna da li će se OI održati 2021. godine?

Ćuk o ambicijama novog kluba (FOTO: Peđa Milosavljević/Starsport)

Srpski vaterpolista, Miloš Ćuk, slobodno vreme zbog prinudne pauze provodi sa svojom porodicom, svestan da je nastavak sezone daleko i da on sportista ništa ne zavisi.

Ćuk je vaterpolista zagrebačke Mladosti, koju je koronavirus zaustavio borbi za fajnal ejt Lige šampiona.

Sezona je dobro startovala za njega, pokazao se kao sjajno pojačanje, ali…

– Nema Igara, nema Lige šampiona, ugovor mi ističe 1. jula. I da bude neka Liga šampiona u bilo kakvom obliku ne znam u kojem će sastavu timovi da budu. OSC je rasputio ekipu, mislim da će i Mladost da ostane bez bar petorice igrača. To neće da ima veze sa sezonom koja je počela i trajala do prekida. Ali, kako bude – kaže Ćuk, prenosi Sportski žurnal.

Kao i u brojnim evropskim klubovima, dugovi postoje, pa je pitnaje kako će se i to regulisati.

-Možda je veći problem u činjenici da je grad Zagreb glavni finansijer kluba. I to je funkcionisalo. Međutim, zemljotres je sigurno sve poremetio, pitanje je koliko će sada biti nova za sport.

View this post on Instagram

#bronzemedal #vaterpolo #vizilabda #srbija

A post shared by Milos Cuk (@cukmilos7) on

Kada su u pitanju Olimpijske igre, ne sigurno neće biti poslednje za našeg vaterpolistu, ali Ćuk nije optimista kada je Tokio u pitanju.

-Sada je iluzorno o tome da se priča. Igre su očekivano pomerene, bićemo svi stariji za godinu dana. Samo da li ste sigurni da će se održati 2021. u predviđenom terminu? Ko to može da zna? Opet teško je verovati da će se još jednom odložiti, pre će verujem biti definitivnog otkazivanja. Nema logike da budu 2022 pa dve godine kasnije.

POVRATAK IZ PENZIJE: Tom Brejdi dobija veliko pojačanje!

Rekord koji teško da će biti oboren | RONALDO JE KRALJ PREMIJER LIGE

Nenadić potpuno iskren: Treneri su uvek nabijali tenziju!

81 KOMENTARA

  1. Bice sve ok, ubrzo ce se sve vratiti u normalu. OI ako ne budu sl god, logicno je da ce biti otkazane, a sve drugo verujem da ce se nastaviti na najbezbedniji moguci nacin.

    • U pravu si sada je je sve samo nagadjanje, virus je zaista ozbiljan i ostavice velike posledice, ali nadajmo se da ce malo po malo poceti da se vraca u normalu i da ce se sport nastaviti

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime