Vaso Bakočević: Živko je doveden da bude žrtveno jagnje! Pobediću ga na Megdanu 3!

Vaso Bakočević, jedan od najboljih MMA boraca u ovom regionu, bio je novi gost našeg tipovanja sa poznatima.

Bakočević je u intervjuu pričao o predstojećem spektaklu “Megdan 3” koji će se održati u Novom Sadu početkom sledeće godine, a sa nama je razgovarao i o proteklom “Megdanu 2” koji je propustio zbog povrede.

Ovo su prvi srećni dobitnici koje Meridian vodi na Mundijal, ali tek smo počeli!

“Nažalost, nisam se borio, morao sam da otkažem zbog povrede. Megdan je bio odličan, kao što se i očekivalo. Prvi je bio dobar, ovaj drugi je bio još bolji, tako da može samo još bolje i bolje”, izjavio je Bakočević.

Mnogi mediji najavljivali su njegovu borbu sa bugarskim borcem, Živkom Stojmenovim, koji ga je izazvao na meč u novosadskoj dvorani “Spens”.

Iako duel još uvek nismo gledali, Bakočević sa velikim samopouzdanjem kaže da je zakazan novi u kojem će pokazati zašto ga smatraju jednim od najopasnijih boraca na ovim prostorima.

Samo u Meridianu: Kladite se na MMA borce!

“Taj meč je tako najavljivan samo zbog mene! On je tu doveden kao žrtveno jagnje, on je tu da bude ‘zaklan’, a ja izgledam dobro, to je živa istina! Može sad da misli ko šta hoće, ali tako je kako je… Zato mi je žao što se nisam borio, tu mi je dosta para propalo, jer taj meč bi rešio bukvalno početkom prve runde. Ali, dogovorili smo se za ‘Megdan trojku’, tako da, održaće se”, objašnjava Bakočević.

On dodaje da će zbog povrede još oko šest nedelja biti van ringa, a longetu skida za dve do tri sedmice: “Februar, mart… Sto posto spreman!”

Bakočević je objasnio i kako izgleda “skidanje kilaže” MMA boraca, proces koji mnogima nije sasvim jasan, a zatim je otkrio i ko je najteži protivnik protiv kojeg se borio u dosadašnjoj karijeri.

Na Mundijal za 50 dinara? Da, moguće je!

“Izdvojio bih Pjotr Halmana, koji me je pobedio posekotinom 2012. godine, a koji je posle potpisao za UFC i izdvojio bio Zubairu Tuhukova koji me je pobedio nokautom, a i on je kasnije potpisao za UFC”, kaže 28-godišnji Bakočević.

Popularni “psihopata”, kako glasi njegov nadimak, tvrdi da MMA na našim prostorima postaje sve interesantniji, kao i da ima potencijal da dostigne svetski nivo.

“Definitivno! Ko ne voli da gleda borbu? Kada gledaš dva čoveka koja igraju basket, a ovamo se neko pobije, šta ćeš da gledaš? Kod nas tek uzima zamah i ja mislim da će to biti prva liga. E sad, da li će biti u rangu sa fudbalom i košarkom? Nadam se da hoće jednog dana”.

IZVUKLI SMO PRVE DOBITNIKE! Budi i TI jedan od njih!

MMA borci možda imaju reputaciju da su problematični u društvu, ali Vaso Bakočević smatra da su to “čiste predrasude na osnovu izgleda”.

“Ja sad kad bih se skinuo, sav istetoviran, odmah bi pomislili da sam kriminalac ili nešto drugo. Ja nit’ izlazim, nit’ pijem, nit’ se drogiram, nit’ se bavim kriminalom. Ja sam jako dosadan, po ceo dan igram igrice… Ujutru na trening, uveče na trening i to je to”, zaključio je Bakočević, a potom odigrao tiket sa našeg humanitarnog naloga.