BOMBA U ISTANBULU: Fenerbahče poslao ponudu Miciću!

vasilije-micić-mvp-evroliga
Micića čeka neverovatan ugovor! (Foto: Guliver)

Prava bomba nam dolazi ove večeri iz Istanbula pošto je širom Evrope odjeknula vest da bi Fenerbahče naših Igora Kokoškova i Marka Gudurića da dovede MVP-ija Evrolige Vasilija Micića!

Istina, Miciću je prvi prioritet odlazak u NBA ligu gde pravo na njega polaže Oklahoma. Pominje se da je i Čikago zainteresovan da uđe u neki trejd kako bi doveo našeg košarkaša.

Kako je nedavno napomenuo menadžer Micića Miško Ražnatović sigurno je da reprezentativac Srbije neće otići u NBA ligu da bi sedeo na klupi već da mora da ima određenu ulogu.

Sve to navodi na zaključak da odlazak Micića “preko bare” nije tako izvestan kao što se čini na prvu loptu. Baš takav status kvo bi da iskoristi Fenerbahče.

U poslednje vreme za turski tim se vezuju mnoga imena. Za sada se zna da je dogovoren ostanak Dajšona Pjera, kao i dolasci Devina Bukera i Ahilea Polonare.

Očigledno da turski tim želi da pojača budžet naredne sezone i pokuša da napadne barem fajnal-for Evrolige. Navodno ambicije kluba ne zadovoljavaju ovosezonski rezultati zbog čega bi ceh mogao da plati naš trener Igor Kokoškov.

Otuda i želja da se angažuje Micić kao garancija uspeha. Navodno je Fenerbahče već uspostavio kontakt sa Miškom Ražnatovićem kako bi se dogovorili oko transfera srpskog plejmejkera.

Međutim, postavlja se tu niz pitanja. Da li Fenerbahče ima novca da plati MVP-ija Evrolige? Ako već ne ode u NBA da li je Vasa uopšte voljan da napusti Efes? Odgovore na sva ta pitanja ćemo verovatno dobiti uskoro…

Utisak je, u ovom trenutku je ceo na transfer na prilično dugačkom štapu, ali viđali smo i čudnije poslove u košarci

TU LEŽI ZVEZDINA SNAGA Jovanović najavljuje žestoku borbu u finalu KLS

OBAVEZNO POGLEDAJTE:Ruža Ilić: Sudija treba da vraća fudbalerima istom merom!

12 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime