Vanredna konferencija KK Crvena zvezda: Od navodne tuče, preko kupa do Kirilenka!

Vanredna konferencija Crvene zvezde prošla je u povišenom tonu predsednika Crvene zvezde koji se direktno obrušio na neke novinare i redakcije. Konferenciji su prisustvovali najiskusniji Antić, kapiten Lazić i trener Alimpijević.

Tokom uvodnog dela konferencije Nebojša Čović se bavio raznim napadima na klub. Bilo je priče o ambicijama ekipe u ovoj sezoni, o izgubljenom kupu u Nišu ali i drugim stvarima. Čović je tom prilikom pomenuo ulicu Strahinjića Bana i ’’ološ’’ koji se u njoj okuplja.

Kako je konferencija odmicala predsednik Zvezde se dotakao i Andreja Kirilenka, Partizanovog UPPR-a i još mnogo čega drugog. Kako su sa njim na konferenciji bila još trojica reči, nakon uvoda je prepustio najstarijem među njima reč.

Pero Antić je pričao o svojoj plati za koju se ispostavilo da je 150.000 evra. Čuli smo i da se izvinio igračima i svima u klubu zbog cigarete sa kojom je uslikan ali je demantovao da je to poseban skandal. U skladu sa disciplinom bio je kući veoma rano i nije se ’’tešio’’ nakon gubitka kupa.

Kao kapiten kluba, reč je preuzeo Branko Lazić i istakao nadu da Pero Antić i on više neće morati da se pojavljuju na konferencijama u ovakvom svojstvu. Napomenuo je da su Dušan Alimpijević i on već bili zajedno na konferenciji posle Borca, kada im se pripisuje navodni incident.

Ovaj isplanirani deo završio je Dušan Alimpijević, šef stručnog štaba. Njegov nastup je bio daleko najemotivniji. Naveo je Zvezdine evroligaške pobede, prvo mesto u ABA lige i plasman u Evroligi koji je za sada zadovoljio klupske ambicije sa početka sezone.

POBEDA U EVROLIGI ZA KRAJ KRIZE!

Alimpijević je pričao da Pero Antić ima tri osvojene Evrolige i da nema nikakve potrebe za dokazivanjem njegove profesionalnosti. Takođe je istakao da Branko Lazić radi sve što se od njega očekuje, na isti način kao i ostali igrači.

Tokom novinarskih pitanja Nebojša Čović je isticao svoj odnos sa Andrejem Vučić dok je Dušan Alimpijević pričao o realnim ciljevima, kao što je ove sezone titula u ABA ligi. Kako su istakli, poraz od Partizana nije ”blamaža”!

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime