MERCEDES ČUVA DOBITNU KOMBINACIJU: Botas ostaje!

valteri-botas-merecedes-toto-volf
Botas ostaje u Mercedesu! (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Pred Veliku nagradu Španije Valteri Botas i Toto Volf su pričali o angažmanu Finca u Mercedesu.

On je imao nekoliko grešaka u toku prva tri trkačka vikenda pa je to podgrejalo sumnje da bi Mercedes mogao da angažuje nekog drugog tokom 2021. godine.

Dobre vožnje Džordža Rasela i angažovanje Romana Grožana za test vozača su dodatno inspirisale novinare da razmišljaju o smeni Botasa.

-Ako ne dobije grip i ne bude mogao da vozi, onda ćemo ga menjati. Osim toga, biće u bolidu– kazao je Toto Volf kada su ga bpitali da li će Botas biti u bolidu do kraja sezone.

Ne vidim razlog za promenu. Oni momci tamo (misleći na Red Bul) vole da igraju muzičke stolice, tako da ne očekujemo promenu- dodao je Volf.

Na ovu temu se oglasio i vozač Mercedesa.

-Znam da neću biti zamenjen u sred sezone. Kao tim, mi to ne radimo. Imam ugovor za ovu sezonu i mislim da postoji samo jedan tim koji radi takve stvari u Formuli 1, i mi nismo taj tim. Nemam pritisak. Znam kakve su stvari, uvek ima sr*nja. To je deo sporta– siguran je Valteri Botas.

BORKOVIĆ ZA MERIDIAN SPORT: Školu sam prošao, sada sam mnogo spremniji za neke stvari!

Obavezno pogledajte:Stefan Stojačić: Olimpijske igre su oduvek bile moj san! | SPORT FOKUS

2 KOMENTARA

  1. Svi jedva cekaju,ko zapete puske,da sampioni poput Hamiltona,posustanu i da im se trazi zamena!Tezak sport a jos tezi pritisak koji vozaci trpe….Treba to izdrzati….

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime