Slovenci potpuno šokirani: Selektor dao otkaz da bi preuzeo Srbiju

uros bregar-selektor-srbija-slovacka
Bregar je govorio nakon pobede Srbije nad Slovačkom (FOTO: Guliver Images)

Nakon neuspeha na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre za rukometašice, pričalo se o smeni selektora, Ljubomira Obradovića.

Nezadovoljne reprezentativke ujedinile su se i složile sa mišljenjem da nešto ozbiljno nije u redu u reprezentaciji.

A, nakon što se sitacija malo stišala, iz Slovenije dolazi pomalo čudna informacija.

Naime, dosadašnji selektor ženske reprezentacije, Uroš Bregar, podneo je ostavku na toj poziciji, kako bi zamenio Obradovića u Srbiji.

Takvu informaciju preneo je direktno Rukometni savez Slovenije, čiji su funkcioneri ostali u šoku.

Mi u RS Slovenije smo bili izuzetno iznenađeni selektorovim potezom, jer je usledio u vrlo osetlivom trenutku, pre važnih utakmica kvalifikacija. Nema smisla trošiti reči na ispravnost ove odluke. Rastaćemo se prema ugovoru i naći rešenje što pre je moguće – rekao je Franjo Bobinac, predsednik RS SLovenije.

Na sajtu Saveza poručuju da je, uprkos nešto lošijim igrama u poslednje vreme, Bregar imao poverenje, te da je time njegova odluka još čudnija.

Slovenac je 2015. godine postao selektor ženske reprezentacije svoje države, a čini se da su u Srbiji, vođeni utiskom koji je ostavio Toni Đerona, prvi stranac na klupi muške reprezentacije, odlučili da stranca dovedu i za ženski nacionalni tim.

VASOVIĆ ZA MERIDIAN SPORT – Koliko je veliki uspeh Radničkog, koliko je kvalitetan srpski vaterpolo, šta je poželeo “delfinima” u Tokiju…

Obavezno pogledajte: KOJI JE TVOJ LIMIT? Meridian Holdem Poker

9 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime