Iz Zvezde apeluju da direktor ABA lige ispravi grešku

Crveno Beli sumnjaju šta će biti dalje i ukazuju na propuste: Uprava KK Crvena Zvezda apeluje na direktora ABA lige.

Ni 24 sata nakon trijumfa nad KK Budućnost, crv sumnje zaposeo je KK Crvena Zvezda jer se pročulo da su direktor i službenici ABA lige smešteni u istom hotelu kao i tim i uprava podgoričkog kluba.
Iz Zvezde su saopštili sledeće:
– Saznali smo da se komesar za delegiranje sudija Iztok Rems i službenica Vanja Vujičić smešteni u hotelu „Crowne Plaza” koji je zvanični hotel ABA lige, a da je od 13.04.2019.godine u istom hotelu smešten i direktor Krešimir Novosel.
A istovremeno, u istom hotelu nalazi se  i kompletna delegacija, igrački pogon KK Budućnost VOLI na čelu sa predsednikom kluba, i skoro sa kompletnom upravom.
Zvezdaši navode da je ovakva situacija , prva ove vrste, i da dovodi u sumnju da će utakmice biti nameštene.
–  Popropozicijama ABA lige je nedopustiva navedena sitacija jer može da dovode u sumnju regularnost takmičenja.
Takva situacija nije se nikada dogodila ni u jednom takmičenju u organizaciji FIBA, Evrolige, pa čak ni u vreme ABA Sidro lige.
Beograd kao višemilionski grad ima sasvim dovoljno smeštajnih kapaciteta hotelskog tipa, da bi se izbegla svaka moguća insinuacija na ovu temu, koja nije potrebna ABA ligi-
kazu iz tima Ivana Milojevića.
Iz Zvezde apeluju da direktor ABA lige ispravi grešku
Usledila je i molba da se reši problem u par poteza. Istakli su i da bi svi trebalo da se ugledaju na njih.
– KK Crvena Zvezda ne želi da pravi nikakav pritisak pred drugu utakmicu plej ofa, niti da prejudicira neke događaje, ali smo prinuđeni da zamolimo direktora lige i sportskog direktora lige, da što pre reše ovu situaciju koja nikome nije u interesu, i da pronađu neko drugo rešenje za smeštaj svojih službenika, posebno u ovom trenutku kada se igra finalna serija regionalnog takmičenja- isticu Crveno – Beli.

KK Crvena Zvezda mts će se maksimalno pridržavati svih propozicija takmičenja i to očekujemo od svih učesnika i aktera finalnih utakmica, uprava, igračkih pogona, ali i od sluzbenika ABA lige – na kraju zaključuju iz Crvene Zvezde.

AP

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime